CURSUS PORTTRET TEKENEN en Glas-In-Lood

0
1250

tekenen_227Op woensdag 17 september aanstaande begint de cursus Glas-In-Lood. in de werkplaats in het Kultürhus, Beeklaan1 te Westerhaar.

De cursus start zowel `s ochtends als `s avonds.
De ochtend cursus is van 9.30 uur tot 11.30 uur, de avond cursus van 19.30 uur tot 21.30 uur. De cursusduur is 8 keer.

Begeleiding is in handen van docent Tim Blom.
Tim heeft een eigen glasatelier en een ruime ervaring met de verschillende glas-in-lood technieken. De opzet is dat iedereen de mogelijkheid heeft een eigen glas-in-loodraam of een werkstuk in Tiffany te maken. Voor deze hobby is geen voorkennis nodig. Het aanleren van de techniek gaat stap voor stap en aan het eind van elke cursus gaat iedere cursist met een zelfgemaakt paneeltje naar huis. Een eigen ontwerp is van harte welkom echter, hij zal met u bekijken of dit binnen de cursusduur gemaakt kan worden.

Op vrijdag 19 september 2008 start Stichting Welzijn Twenterand een cursus portrettekenen/schilderen. De cursus wordt begeleid door Hans Jansen, docent tekenen.
Hans heeft een ruime ervaring met verschillende technieken en exposeert regelmatig.

Diegenen die enige ervaring hebben in tekenen en/of schilderen wordt de gelegenheid geboden om het portret tekenen/of schilderen onder de knie te krijgen. In deze pittige cursus van 10 lessen wordt er gewerkt met een levend model. Per les worden enige werkstukken gemaakt. Er kan worden gewerkt met houtskool of krijt of met acryl verf.
Schilders ezels zijn aanwezig, teken en/of schilder materiaal dienen meegenomen te worden.
De cursus wordt gegeven in de cursusruimte van het souterrain van het Kultürhus te Westerhaar.

Voor informatie over bijdragekosten, tijden en inschrijving kunt u contact opnemen met Stichting Welzijn Twenterand. Email: a.menzo@welzijntwenterand.nl
Telefoon. 0546-805122 of 646111

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier