Concert SDG groot succes

0
822

                                                       Concert SDG groot succes

100_400

Zaterdagavond 5 april werd in een volle Klaampe het jaarlijkse voorjaarsconcert van muziekvereniging SDG Westerhaar gehouden.
Na de traditionele opening met een koraal, brachten de fanfare en de slagwerkgroep verschillende nummers met titels als ‘You are the sunshine of my life`, ‘Dakota`, ‘Miracle of the Andes` en ‘Back to Bozzio`. Raymond Berghuis en Alice Berends-Bergsma werden gehuldigd, zij zijn 25 jaar lid van de vereniging. Ook werd Adri Leussink-van Dam een oorkonde uitgereikt, wegens haar benoeming tot erelid.
Speciale aandacht was er voor Stichting House of Hope and Glory. In de aankomende zomervakantie gaat een groep vrijwilligers uit Westerhaar naar Kenia om een kleuterschool te bouwen voor het project van Ariëtte Drent. Zij was aanwezig en vertelde over het project. Hierna werd een collecte voor het project gehouden die maarliefst € 545,- opbracht.
De fanfare en slagwerkgroep brachten verschillende nummers omtrent het continent Afrika.
Hierna werd deze muzikale avond afgesloten met het nummer ‘Oldies Forever` waarin verschillende hits uit de jaren `60 en `70 voorbij kwamen zoals Ob-la-di Ob-la-da en Amarrillo.
Het was een zeer geslaagde avond. De avond was ook de start voor de lotenverkoop voor de grote verloting. In de komende weken zullen de leden van de vereniging langs de huizen gaan voor de verkoop.

Wij van WesterhaarDigitaal waren aanwezig om het vast te leggen.
De foto`s zijn nu geplaatst en met de video zijn wij bezig te monteren en zal later geplaatst worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier