Concert in het Baptisten Centrum

0
709

A.s. zondagavond treedt de bekende Nederlandse gospelzanger Matthijn Buwalda op in het Baptisten Centrum van Westerhaar.
Hij geeft een semi akoestisch concert, waarbij hij zichzelf begeleidt.
De toegang is gratis – er is wel een collecte.
De avond begint om 19.00 uur.

Introductie scheiding

Het grote publiek leerde Buwalda kennen tijdens de “Hope Tour” van Kees Kraayenoord in 2006. Inmiddels is Buwalda een zelfstandige artiest die meerdere tours heeft gemaakt door Nederland. Tevens werkt hij mee aan benefietconcerten en treedt onder meer op als ambassadeur van de kindsponsororganisatie Compassion.
Zijn debuutalbum heette Storm voor de Stilte. In het najaar van 2008 verscheen zijn tweede album Hooggeëerd Publiek. Samen met Kees Kraayenoord heeft hij een Engelstalig nummer geschreven voor diens album Letting Go uit 2008. Op 25 oktober 2010 verscheen zijn derde album, getiteld Oudegracht.
Stichting Opwekking heeft drie nummers van Buwalda’s debuutalbum opgenomen in de Life@opwekking bundel voor jongeren. In 2004 was dit Eén gebed (nummer 111), dat in de oorspronkelijke vorm is overgenomen. In 2005 volgde Alles wat ik ooit zou willen zijn (nummer 132) die opnieuw is ingespeeld en ingezongen. In 2010 werd ook Zo groot bent U, die Buwalda met Kraayenoord schreef, in een bewerking van Opwekking in de jongerenbundel opgenomen als nummer 188. Het nummer Heerser over alle dingen (Buwalda/Kraayenoord), werd in 2008 als nummer 672 opgenomen in de bundel Opwekkingsliederen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier