College Twenterand: alle zwembaden blijven in 2012 open

1
482

Alle zwembaden in de gemeente Twenterand blijven in elk geval in 2012 nog open. Dat schrijft het college van burgemeester en wethouders in antwoord op vragen van de VVD Twenterand. Wel gaat het overdekte zwembad De Stamper in Vriezenveen tijdens de zomermaanden dicht. (Tubantia)

Introductie scheiding

De partij van raadslid Chris Walraven vroeg om een ‘uitgebreide’ toelichting van het college in de zwembadenkwestie. De VVD wilde weten waarom een collegevoorstel over het exploitatietekort op de zwembaden is uitgesteld.

Het antwoord luidt: ‘Gezien de huidige problematische economische situatie, waarbij de huidige crisis voortduurt, dient zorgvuldig elk voorstel waarbij de mogelijke financiële gevolgen zich over meerdere jaren uitstrekken afgewogen te worden. Hierbij worden, ook in deze financieel zware tijden, de uitkomsten van de pilot burgerparticipatie zwembaden betrokken. Dit alles vraagt een zorgvuldige afweging en daarvoor is een maand extra tijd uitgetrokken, zodat in april besluitvorming in de Raad kan plaatsvinden…’

Walraven vindt het antwoord weinig bevredigend. „Hoe zeg ik zo weinig mogelijk in zo veel mogelijk woorden”, sneert hij.

 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier