Cogas legt glasvezel aan in Westerhaar-Vriezenveensewijk

0
631

Cogas Kabel start in september met de aanleg van glasvezel in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Het is de bedoeling dat alle huishoudens en midden- en kleinbedrijven een aansluiting op het glasvezelnetwerk van Cogas Kabel krijgen. Cogas zal na Westerhaar-Vriezenveensewijk ook de andere plaatsen in de gemeente Twenterand voorzien van glasvezel.

Menno van Dijk, manager bij Cogas Kabel, licht toe: “Ons huidige kabelnetwerk kan nog jaren mee. Maar we merken dat er steeds meer nieuwe producten en diensten komen en dat de behoefte van klanten om altijd te kunnen beschikken over informatie toeneemt. Wij geloven dan ook in een toekomst met glasvezel.” Van Dijk geeft aan dat Cogas daarom nu al start met de uitrol van glasvezel in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Cogas heeft de ambitie om het hele gebied te verglazen.

Introductie scheiding

“Het mooie van onze aanpak is dat iedereen in ons verzorgingsgebied de mogelijkheid krijgt om een glasvezelaansluiting te laten aanleggen,” aldus Van Dijk. “Het kost de inwoners van Westerhaar-Vriezenveensewijk niets en zij verplichten zich nergens toe. Dé kans dus om klaar te zijn voor de toekomst.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier