Cogas Cultuurfonds steunt Vliegerfeest Twente

0
1448

De Twentse VliegerVrienden organiseert namens Stichting Vliegerfeest Twente(rand) 29 en 30 juni haar 9e internationale Vliegerfeest Twente. Dit laagdrempelig evenement wordt jaarlijks door vele mensen bezocht uit heel Overijssel. De verschillende deelnemers uit binnen- en buitenland zorgen elk jaar weer voor nieuwe kleurige verrassingen boven Twente. Naast alle andere activiteiten zal er ook weer een expositie worden gehouden.

Vliegeraars houden van vliegeren maar ook van het buitenleven en de natuur. Dit tezamen zorgt voor veel inspiratie en nieuwe ideeën voor afbeeldingen die zij dan in de wintermaanden op de vliegers appliqueren. Dit willen wij de bezoekers van dichtbij tonen. Meestal staan de vliegers hoog in de lucht en zijn de details van de applicaties bijna niet te zien. Daarom heeft de organisatie besloten om dit jaar tijdens het vliegerfeest een expositie met het thema “Vliegeraars staan dicht bij de natuur” te organiseren .De bezoekers hebben nu de mogelijk om de vliegers(kunstwerken) van dichtbij te bekijken en extra te genieten van wat de natuur teweeg brengt bij de vliegeraars.

De commissie van Cogas Cultuurfonds deelde deze mening en heeft daarom besloten de stichting financieel te steunen zodat dit tot stand kan worden gebracht.

De organisatie van Vliegerfeest Twenterand laat weten erg blij te zijn met deze donatie, waardoor bovenstaande gerealiseerd kan worden.

Het vliegerfeest is en blijft een laagdrempelig evenement (gratis entree en parkeren). Dit is alleen mogelijk door de gulle samenwerking met verschillende sponsoren, de vele vrijwilligers en verscheidene andere partijen die dit leuke familie evenement voor Twente mogelijk maken.

Meer informatie over het vliegerfeest is te vinden op www.vliegerfeesttwente.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier