Cliëntenplatform WWB, WIJ en Wsw zoekt leden

0
834

logo_gemeente_twenterandInvloed uitoefenen op sociaal beleid gemeente Twenterand

Meepraten? Invloed uitoefenen op het beleid? Het Cliëntenplatform WWB, WIJ en Wsw gemeente Twenterand zoekt nieuwe leden! Wethouder Binnenmars van sociale zaken nodigt mensen uit: “Het is een goeie manier om daadwerkelijk iets te kunnen bijdragen aan het beleid op het gebied van sociale zaken, dus ik nodig iedereen van harte uit om zijn of haar belangstelling voor het cliëntenplatform kenbaar te maken.”

Het Cliëntenplatform brengt gevraagd en ongevraagd advies uit aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Twenterand, zowel over beleid als uitvoering van de Wet werk en bijstand, de Wsw en het minimabeleid.

Brief

Alle klanten van de afdeling sociale zaken van de gemeente Twenterand krijgen een brief waarin hen wordt gevraagd of ze belangstelling hebben om zitting te nemen in het cliëntenplatform. Via dit platform kan de deskundige inbreng van mensen met kennis en ervaring op het gebied van sociale zaken benut worden om een sociaal beleid te voeren dat past bij Twenterand.

Van de leden van het cliëntenplatform wordt gevraagd: tijd voor het voorbereiden en bijwonen van overleggen die vier tot zes keer per jaar plaatsvinden en de inhoudelijke inbreng. Daar staat tegenover: invloed op het WWB en WIJ beleid van de gemeente Twenterand, verbreding van netwerk en een enthousiaste groep mensen die graag invulling geven aan het sociale gezicht van de gemeente Twenterand.

Belangstelling?
Mensen die belangstelling hebben of meer informatie willen kunnen voor 1 mei a.s. contact opnemen met de heer Hilberink, voorzitter van het Cliëntenplatform: d.hilberink@home.nl of 0546-644154.

Met potentiële kandidaten wordt een gesprek gevoerd. Het huidige Cliëntenplatform zal uiteindelijk een keuze maken voor de nieuwe kandidaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier