CDA zet Westerhaarder Joop Snippe in de bloemetjes

0
1059

westerhaar_j_snippe_13_02__320x200_314Provinciaal Statenlid Henk Kerkdijk uit Vroomshoop en CDA bestuurder Mariska Aalderink uit Vriezenveen bezorgen (zaterdag 13 februari) een boeket bloemen bij mensen, die zich belangeloos inzetten voor hun naaste of de samenleving. Joop Snippe was als voorzitter en tijdens de bouw van hun schitterende verenigingsgebouw de stuwende kracht achter van Chr. muziekvereniging Soli Deo Gloria in Westerhaar.
Ook was hij jarenlang de voorzitter en dirigent van het jeugdorkest SDG en In Westerhaar tevens betrokken bij een groot aantal maatschappelijke activiteiten.”Valentijnsdag leek ons als CDA een leuke aanleiding om hem eens te bedanken. Dat doen we eigenlijk veel te weinig”, aldus de beide CDA-ers.

Deze zaterdag worden circa 35 mensen door heel de provincie heen in de bloemen gezet. “Mensen, die zich inzetten voor buurten, wijken of een naaste, die maken het verschil. We mogen heel dankbaar zijn voor al dat vrijwilligerswerk”, aldus CDA` er Henk Kerkdijk. “Naoberschap, gemeenschapszin, respect en verantwoordelijkheid zijn zaken, die door mensen worden vormgegeven en ingevuld. Je kunt ze niet “maken” met regels of door het beschikbaar stellen van geld. Dat realiseren we ons heel goed als CDA. Daarom spreken we vandaag onze waardering uit en dat onderstrepen we met een bos bloemen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier