CDA TWENTERAND HOUDT N36 OP DE AGENDA.

0
701

Tijdens een drukbezochte Algemene Ledenvergadering van CDA Overijssel  in Hotel Restaurant Dalzicht te Nijverdal is het provinciaal verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst vastgesteld voor de verkiezingen op 2 maart 2011.

Hierbij was een prominente rol voor CDA Twenterand weggelegd.

Op plaats 6 op de lijst staat huidig Statenlid Henk Kerkdijk uit Vroomshoop en op plaats 28 oud- CDA-DB lid Jan Bolte uit Vriezenveen.

Ondersteund door de omliggende CDA-afdelingen uit Hardenberg, Tubbergen, Ommen en Wierden slaagde CDA Twenterand erin een wijziging over de N36 in het verkiezingsprogramma door te voeren.

 

Naast verbetering van de verkeersveiligheid door verlenging van de opritten en aanpak van de gelijkvloerse kruising bij Beerze is ook een onderzoek opgenomen naar de verbreding van de N36 tot een 2×2-baans. Recent zijn de opritten bij Westerhaar-Vriezenveensewijk / Sibculo-Kloosterhaar als eerste verbeterd. Voor genoemde CDA-afdelingen is voldoende capaciteit en ontsluiting dringend gewenst voor oa recreatie, toerisme en economische bedrijvigheid.

Tijdens de ALV werd CDA-gedeputeerde Theo Rietkerk officieel tot lijsttrekker gekozen. In een duidelijke aanvaardingstoespraak gaf hij een helder pleidooi voor een sociaal en solide politiek in Overijssel, voor meer mobiliteit en bereikbaarheid en minder files, dankzij aanpak van de A1 en handhaving van 80 km wegen. Rietkerk nam het op voor meer werk in eigen regio en minder en duidelijker regels en minder bureaucratie voor  ondernemers. Vervolgens werden alle CDA-kandidaten voor de Provinciale Staten gepresenteerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier