Burger hulpverlener uit Westerhaar registreer je nu!

0
441

logo-stichting-aed-westerhaar-1.jpgBeste inwoners van Westerhaar,

Als Stichting AED Westerhaar zijn wij nog steeds heel erg trots op hetgeen wat wij met elkaar (u en wij) hebben neergezet in Westerhaar m.b.t. het burgerhulpverleningssysteem.
Een mooi aantal AED’s, een mooie groep gemotiveerde cursisten en daarbij de prachtige saamhorigheid in Westerhaar. Het is ook in Westerhaar al bewezen dat dit systeem levens redt, en dat is het allerbelangrijkste. Maar daarvoor is het wel noodzakelijk dat u wordt gealarmeerd als u dat wilt. Daarom kunt u zich inschrijven in het HartslagNu systeem als burgerhulpverlener. Nu is het zo dat velen van u dat hebben gedaan, echter is het wel noodzakelijk dat u de datum dat u voor het laatst een herhalingsles hebt bijgewoond elk jaar opnieuw invoert/aanpast in dit systeem om ook daadwerkelijk actief te blijven in dit systeem.
Uit ervaring blijkt dat de burgerhulpverleners wel op herhaling komen, maar dat er om de een of andere reden niet de “datum certificaat behaald”

Introductie scheiding

 wordt aangepast zodat de burgerhulpverlener (meestal onbewust) automatisch op non-actief wordt gezet. Veelal is dit geen onwil, maar wordt het of vergeten, of niet correct gewijzigd. Wij willen u vragen dit te controleren als u als burgerhulpverlener actief wilt blijven. Dat kan op de volgende manier:

 

1: Ga naar www.hartslagnu.nl
2: klik op aanmelden/inloggen hulpverleners (links in de rode balk)
3: Indien u nog niet geregistreerd bent klik dan op de rode balk registreer (rechts)
4: Indien u al bent geregistreerd log dan in met uw gebruikersnaam (uw 06 nummer) en uw wachtwoord (deze hebt u ooit per sms gekregen). Bent u het wachtwoord vergeten, klik dan op wachtwoord vergeten en er wordt een nieuw wachtwoord
naar uw opgegeven e-mailadres gestuurd.
5: Klik dan op het tabblad training (rechts naast de tekst account)
6: Klik dan op het certificaat dat in beeld verschijnt
7: Vul dan op de plaats datum certificaat behaald de datum in van uw laatste herhalingsles (diplomanummer hoeft niet te worden ingevuld)
8: Klik op opslaan, u bent nu weer voor de duur van 1 jaar ingeschreven als burgerhulpverlener

Mocht u alsnog problemen hebben met het wijzigen van de “datum certificaat behaald” of met het inloggen, neem dan gerust contact op met Peter Schepers ( p_schepers@hetnet.nl) of kijk op www.aedwesterhaar.nl

Met vriendelijke groet,

De Stichting AED Westerhaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier