Burgemeester Visser zet nieuwe site WesterhaarDigitaal on-line

2
917

img-4412-320x200.jpgTijdens een korte, maar feestelijke bijeenkomst in Kulturhus de Klaampe heeft de burgemeester van Twenterand de nieuwe site on-line laten gaan. Dit gebeurde nadat hij in een korte toespraak enkele wapenfeiten, uit het nog relatief jonge bestaan van WesterhaarDigitaal, de revue liet passeren.

Het bestuur van WesterhaarDigitaal had de burgemeester gevraagd deze handeling te verrichten. Deze uitnodiging werd direct enthousiast aanvaard door onze burgervader. Gemeente Twenterand heeft, samen met Rabobank West Twente en Plaatselijk Belang, het mede mogelijk gemaakt dat Stichting WesterhaarDigitaal.nl een nieuwe site kon laten ontwikkelen.

Introductie scheiding

 
Stichting WesterhaarDigitaal.nl is genoemde partijen en alle andere sponsoren + donateurs zeer dankbaar voor de ondersteuning. Natuurlijk zijn we ook blij met de vele trouwe bezoekers van de site, die het succes natuurlijk mede hebben bepaald. Ga zo door en blijf ook uw berichten, foto’s en reacties indienen!
Rest ons nog onze naasten hartelijk te danken voor de steun en het getoonde begrip wanneer er weer eens ‘te veel’ vrije tijd werd besteed aan en voor de website ‘van en voor Westerhaar’
De feestelijke bijeenkomst bood alle betrokkenen de gelegenheid over dit alles nog eens van gedachten te wisselen, onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Herman Plattje
Rene Winkels
Gerald Aalderink
Gijs van der Kruk

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier