Boomfeestdag op CBS De Fontein- locatie Hoofdweg.

0
960

103_120Westerhaar-Vriezenveensewijk-Op woensdag 19 maart 2008 is er op het grasveld van CBS De Fontein -locatie Hoofdweg een mooie groene beuk geplant in het kader van Boomfeestdag 2008.
Bijna 2 jaar geleden zijn 2 grote kastanjebomen met spoed gekapt vanwege het feit dat de bomen in zeer slechte staat verkeerden.
De gemeente Twenterand heeft ervoor gezorgd dat de school mee kon doen met Boomfeestdag 2008.Een prachtige boom zorgt er nu voor dat het aangezicht van de school weer in balans is gekomen.

Alle kinderen van de school waren verzameld rond de boom. Het ingestudeerde boomlied werd vol enthousiasme gezongen. De oudste en de jongste leerling van de school mochten daarna helpen het gat waar de boom in geplant stond dicht te gooien. Bij de beuk is door de kinderen een gedenkbord geplant.

   101_640   100_640

Wethouder M. van Abbema (Milieu) hielp een handje mee om daarmee aan te geven dat de gemeente het groen erg belangrijk vindt.

Namens de gemeente heeft de school een prachtig beeldje ontvangen. Er wordt in de school een mooi plekje gezocht om dit beeldje tot zijn recht te laten komen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier