Bijzondere finale Biljartvereniging De Klaampe

0
811

Medewerkers van Kulturhus ‘De Klaampe’ in Westerhaar zijn zowel vóór, als achter de schermen, volop in beweging. Één van de zaken waar nu aandacht aan wordt gegeven is het ontwikkelen van nieuwe activiteiten. Behalve nieuwe activiteiten blijven ook de al jaren bestaande activiteiten op de kalender staan.
Één van die activiteiten, die ondersteunt door het Kulturhus maar feitelijk georganiseerd wordt door 8 leden van ‘Biljartvereniging De Klaampe’ is de jaarlijkse regionale finale van de 5e klasse Libre Klein. Terwijl de biljartvereniging dit jaar haar 10 jarig bestaan viert is het ook nog eens de 19e keer dat de finale in Kulturhus ‘De Klaampe’ plaatsheeft.
Tijdens deze finale zal bekend worden wie zich individueel kampioen van Noord Oost Overijssel mag gaan noemen en daarna gaat spelen voor de Landelijke titel tijdens het Nederlands Kampioenschap. De wedstrijdleiding is in handen van L. Webbink en als arbiters zijn J. Niks en E. ter Horst aangesteld.

Introductie scheiding

De biljartvereniging nodigt alle belangstellenden uit om naar deze bijzondere wedstrijden te komen kijken. Tevens laten ze weten trots te zijn op het feit dat districtsvoorzitter H. Schonewille de prijsuitreiking zal komen verzorgen.
Plaats: ‘Kulturhus De Klaampe’ , te Westerhaar
Wanneer: Vrijdag 11 oktober – 19.00 uur Zaterdag 12 oktober – 10.00 uur
Zondag 13 oktober – 12.00 uur
De toegang voor alle drie dagen is gratis.
Kulturhus ‘De Klaampe’
Beeklaan 1
7676 BC Westerhaar
0546-805151
www.deklaampe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier