Bij C1000 Westerhaar sparen voor fantastische lounge set

2
3756

lounge_307Dit voorjaar kunt u bij uw C1000 supermarkt in Westerhaar terecht voor veel meer dan een volle boodschappentas. U kunt vanaf 29 maart t/m 6 juni 2010 sparen voor een voortreffelijke Allibert Loungeset.

Bij elke 10,- aan boodschappen ontvangt u een gratis zegel. Bovendien ontvangt u in de eerste week dubbele zegels en daarna zijn er iedere week een aantal artikelen met een gratis zegel. Zo gaat sparen extra snel.

Heeft u 50 zegels gespaard dan ontvangt een Allibert Loungeset (2 stoelen en een tafel) incl. kussens voor slechts 99,95 (adviesprijs is 199,95). Daarna kunt u doorsparen voor een bank incl. kussens. Daar hoeft u slechts 20 zegels voor te sparen met een bijbetaling van slechts  69,95 (adviesprijs 129,-).

De Allibert loungeset is gemaakt van vol- kunststof. Kunststof heeft veel voordelen; het is weers- en uv- bestendig, gemakkelijk schoon te maken, rafelt en roest niet, zakt niet door, eenvoudig in en uit elkaar te halen (dus gemakkelijk op te bergen), stevig en niet zwaar en is recyclebaar.

De kussens zijn uniek voor C1000. Elke zijde heeft een ander dessin en is 6 cm. dik.

De spaarkaart met alle informatie over deze fantastische aktie valt binnenkort bij u
Op de deurmat.Ook in de winkel liggen voldoende Spaarkaarten.

2 REACTIES

  1. Is WesterhaarDigitaal nu al zover gezakt dat openlijk reclame maakt voor de C1000 en dat een nieuwsbericht noemt.

    Dit is pure reclame verpakt als nieuws. WesterhaarDigitaal dit is BAGGER.

  2. Hallo Henk57,

    Dit heb je helemaal goed dat dit reclame is, echter C1000 veld is een sponsor van WesterhaarDigitaal.nl en mag dusdanig indien ze dat wensen zzo af en toe een reclame bericht plaatsen. Want zonder de steun van onze sponsoren zou er GEEN WesterhaarDigitaal.nl zijn. Het lijkt me dus niet dat WD zover gezakt is. Of jij moet natuurlijk zeggen ik neem de exploitatie kosten van WD voor mijn rekening. Het lijkt me dus een beetje kort door de boch om je af te vragen of WD zover gezakt is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier