Bierkratten stapelen en buikschuiven

0
783

WESTERHAAR – In het Westerhaar worden op Koninginnedag weer diverse activiteiten gehouden. De organisatie daarvan is in handen van de Oranjevereniging in samenwerking met de korfbalvereniging SDO en de Scouting Vriezenveen.

Vanaf 10.00 uur kunnen de kinderen van de basisscholen en het speciaal onderwijs deelnemen aan een zogeheten spelmorgen op het sportcomplex van SDO aan de Zwembadlaan. Alle deelnemers krijgen van de organisatie consumptiebonnen.

Tussen 13.00 en 14.00 uur wordt er een start gemaakt met zowel een fiets- als autopuzzeltocht vanaf Domus, het muziekgebouw van SDG aan de Zwembadlaan. Hierbij zijn prijzen te winnen. Er kan worden deelgenomen aan ritten van 15- en 35 km. Vanaf 13.30 uur zullen er diverse volksspelen voor senioren worden gehouden op het terrein van SDO. Spellen die onder meer op het programma staan zijn het buikschuiven, het bierkrat stapelen en het gewichtheffen. Het avondprogramma bestaat uit een lampionnenoptocht voor de kinderen. Het vertrekpunt is `t Haarhuus. De kinderen zullen voorafgegaan worden door muziekvereniging Soli Deo Gloria. Zij zullen ongeveer 22.00 uur bij het eindpunt Kulturhus De Klaampe arriveren.(Tubantia)

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier