Bezuinigingen in het onderwijs en toch…

0
621

2422011_195442_453_01Er verandert van alles in het onderwijs en niet altijd ten goede. Zo zullen het speciaal onderwijs en het basisonderwijs moeten leren leven met de aangekondigde bezuinigingen van 300 miljoen Euro in het kader van de toekomstige Wet op het Passend Onderwijs. Dat is niet niks en..`het kind van de rekening` kan uw kind zijn.

Ook op `De Blokstoeke` zijn ze niet blij met dit soort berichten. Natuurlijk niet.
Maar `ondanks de verbouwing gaat de verkoop gewoon door`. Het team en de schoolleiding staan garant voor excellent onderwijs. Ook dit jaar en de komende jaren.

Op ‘De Blokstoeke’ halen we uit de kinderen wat er in zit. Met adaptief onderwijs is de school een goede plek voor iedereen.”We werken opbrengstgericht en willen graag de beste prestaties. Tegelijkertijd bieden we alle kinderen maximale veiligheid en is de betrokkenheid van elke leerkracht groot. Het begint alom bekend te worden dat kinderen het hier naar de zin hebben en prima resultaten halen.”Aldus de directeur Riemer Kramer.”Meer en meer ouders kiezen bewust voor onze school. En we vinden hun inbreng van wezenlijk belang” voegt hij eraan toe.

 En hoe ze op ‘De Blokstoeke’ werken laat het team tijdens de OPEN DAG 2 MAART graag aan u zien.  Dan staan de deuren waag en wijd open en wordt u door ouders en schoolleiding graag onthaald op een kop koffie, een rondleiding en een informatief gesprek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier