Bezoekers kunnen de lente beleven in Westerhaar

0
817

TMZ en Kulturhus organiseren opnieuw sfeervolle Lente Fair

Na het succes van vorig jaar hebben zorglocatie ’t Haarhuus van TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) en Kulturhus De Klaampe ook dit jaar de handen ineengeslagen bij het organiseren van een sfeervolle voorjaarsmarkt in Westerhaar. Op zaterdag 11 april is het nieuwe evenemententerrein tegenover ’t Haarhuus het decor van de Lente Fair. Tussen 09.00 uur en 16.00 uur kunnen bezoekers genieten van de lente met kleurrijke kraampjes waar diverse fraaie producten worden verkocht. Net als vorig jaar wordt de voorjaarsmarkt gecombineerd met de kinderkledingbeurs die wordt gehouden in het Kulturhus.

Introductie scheiding

Tijdens de Lente Fair worden er allerlei producten verkocht, zoals bloemstukken, kleding, beautyproducten en woondecoratie. Diverse lokale ondernemers presenteren zich tijdens dit evenement. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van heerlijke lekkernijen en een kopje koffie of thee staat klaar. Om 13.30 uur wordt er een heuse voorjaarsmodeshow gegeven. Ook voor kinderen valt er veel te beleven.

Bijdrage
Organisaties die interesse hebben om ook een bijdrage te leveren tijden de Lente Fair kunnen dit nog tot 6 april kenbaar maken bij Lydia Veneberg via het e-mailadres lveneberg@triviummeulenbeltzorg.nl of het telefoonnummer 0546-841730.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier