Bewoners oale bouw Westerhaar woest op Mijande wonen!

0
4652

Voor de meeste bewoners van de “oale bouw” leek 1 April een wel hele slechte grap te zijn. Waar iedereen vol enthousiasme naar de bewonersavond was gegaan eindige al snel in een hele grote deceptie.  

Niets maar dan ook helemaal niets van de beloftes die de bewoners is toegezegd blijkt te worden nagekomen.

Waar men eerder nog kon kiezen tussen renovatie of nieuwbouw blijkt gewoon een keiharde leugen te zijn geweest men heeft gewoon niets te kiezen.
Waar eerder nog een 2 onder 1 kap was beloofd wordt nu een 3, 4 of zelfs een 5 onder 1 kap. Waar mensen trots en met plezier jaren, zo niet hun hele leven hebben gewoond wordt in één avond grondig verpest.

Vroomshoop, Vriezenveen de mooiste wijken worden er uit de grond gestampt maar hier in de “oale bouw” gaat men voor rijtjeswoningen puur sang, het authentieke van de “oale bouw” zal verdwijnen.
Waar men in het verleden voor in de rij stond om maar in de “oale bouw” te mogen wonen om haar identiteit en haar volkskarakter, zal niet meer worden dan een zogenaamde moderne wijk waar de bewoners niet eens op zitten te wachten.

Wij (althans de meeste bewoners) zijn woest alweer woest dat dit ons letterlijk door de strot wordt geduwd en voor het blok worden gezet.

 

Maar laat één ding duidelijk zijn men kent blijkbaar de echte Westerhaarders nog niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier