Bewegen met plezier, 65+.

0
650

img_4541_320x200_300Vandaag was er bij het Kulturhus een drukte van belang.
De busjes van het Meulenbeld reden af en aan de parkeerplaatsen stonden vol.
De oorzaak was dat het de dag van bewegen was voor 65 plussers

Vanaf 13.00uur, na de opening door wethouder Binnenmars, kon er  gekozen worden uit verschillende sportieve activiteiten voor plezierig bewegen. De markt, die ook nog eens vele aanbiedingen heeft voor de belangstellenden, was gratis toegankelijk.

Ieder half uur werd er een demonstratie of een optreden verzorgd door de atletiekvereniging, de jeu de boulesvereniging, Be Fit met circuittraining 55+, de volksdansgroep, de gymnastiekgroep ‘Meer Bewegen voor Ouderen`, Keep Fit, de koersbalvereniging ‘Loat mar Kuul`n` en het zangkoor ‘Levenslust`. Even proeven van een andere manier van leven voor het gezonde bewegen, maar dan ook nog met het grootste plezier. Dat is de achterliggende gedachte van deze presentatiemarkt, waarbij iedereen zich kon aanmelden voor de activiteiten van haar of zijn keuze, die het komende seizoen op het programma staan voor deze doelgroep.

Behalve de ‘actieve` demonstraties konden de bezoekers tijdens de presentatiemarkt eveneens informatie krijgen over allerlei zaken, zoals gezonde voeding. Huisarts dokter G.P. Nillessen gaf een presentatie over een gezonde levensstijl, terwijl de bezoeker verschillende testjes konden laten doen

De Stichting voor Welzijn en Zorgvragen Twenterand kan terug zien op een geslaagde middag.

WesterhaarDigitaal.nl was ook aanwezig en de foto`s kunt u nu zien in het fotoalbum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier