Bestuurswisseling Oranjevereniging Westerhaar/Vriezenveensewijk.

0
1184

Bestuurswisseling Oranjevereniging Westerhaar/Vriezenveensewijk.
Woensdag 2 maart heeft de ledenvergadering van de Oranjevereniging Westerhaar/Vriezenveensewijk plaatsgevonden. Naast de gebruikelijke agendapunten, zoals jaarverslagen en activiteiten, stond er dit jaar nog iets op de agenda. Afscheid van de voorzitter, Egbert Jansen, en de secretaris, Piet Steensma. De voorzitter heeft 43 jaar zitting gehad in het bestuur en de secretaris 20 jaar. Ze werden beide door penningmeester Wessels bedankt voor hun inzet, en er werd hen een afscheidsreceptie aangeboden. Deze wordt gehouden op 2 april van 16.00 uur tot 18.00 uur  in het Hervormd centrum aan de Hoofdweg. Alle leden van de Oranjevereniging worden van harte uitgenodigd.
Als er mensen afscheid nemen, moeten er ook nieuwe mensen gekozen worden. Dit zijn Sonja Slot en Klaas Kuilder geworden. Ze worden van harte welkom geheten.

Maandagavond 7 maart kwam het bestuur in de nieuwe zetting voor het eerst bij elkaar. De bestuursfuncties werden opnieuw verdeeld. De nieuwe voorzitter is Herman Wessels, secretaris is Ina Plattje en Gerrit Flims is de nieuwe penningmeester. Jaap Niks is benoemd tot algemeen adjunct.
Het bestuur hoopt op een goede onderlinge samenwerking zodat er leuke activiteiten georganiseerd kunnen worden voor de bevolking van Westerhaar/Vriezenveensewijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier