Bestuurslid Jaap Niks van Oranjevereniging Westerhaar-Vriezenveensewijk ontvangt Koninklijke Onderscheiding

0
1382

img-8235.jpgMaandag 8 juni reikt burgemeester Visser een Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer J. (Jacob) Niks. De uitreiking vindt plaats tijdens de openingsavond van de feestweek Westerhaar-Vriezenveensewijk. De heer Niks zal omringd worden door familie en sponsoren van de feestweek. Afgelopen Koningsdag vierde hij zijn 20-jarig jubileum als bestuurslid van de Oranjevereniging Westerhaar-Vriezenveensewijk. De heer Niks ontvangt de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje Nassau. “De Oranjevereniging Westerhaar – Vriezenveensewijk staat midden in de samenleving en speelt een belangrijke rol in het dorp. Regelmatig organiseert de Oranjevereniging activiteiten die veel publiek en deelnemers trekken. Zonder vrijwilligers als de heer Jacob Niks zou dit allemaal niet mogelijk zijn,” aldus burgemeester Visser.

Introductie scheiding

 

Sport, Ouderenwerk en de Oranjevereniging. Het zijn de drie activiteiten waarvoor Dhr. Niks wordt onderscheiden. Het zwaartepunt van al zijn werkzaamheden ligt bij de Oranjevereniging. In 1995 is hij begonnen als bestuurslid en deze functie vervult hij tot op de dag van vandaag. Daarnaast helpt hij veel voorkomende werkzaamheden.

Ook is hij een actief vrijwilliger bij biljartvereniging ‘De Klaampe’ en is hij de initiator geweest van de Christelijke Ouderenvereniging Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Samengevat, ruim 20 jaar vrijwilligerswerk bij de Oranjevereniging in Westerhaar-Vriezenveensewijk, biljart en Ouderenwerk. Het heeft ertoe geleid dat het Zijne Majesteit de Koning heeft behaagd om Dhr. Niks te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

img-8231.jpg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier