Bestuurder rijdt drie auto`s total loss

0
632

logo_pollitie_116Almelo, 14-12-2008 • Een 19-jarige automobilist uit Westerhaar-Vriezenveensewijk heeft 12 december aan de Havezathe drie auto`s total loss gereden door tegen twee geparkeerde auto`s te rijden. Hij is met beenletsel en zijn passagier met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Vrijdag 12 december omstreeks 20.45 uur krijgt de politie Twente melding van een aanrijding met letsel aan de Havezathe. Ter plaatse zien agenten een behoorlijke ravage. Getuigen verklaren dat een 19-jarige automobilist met passagier over de Havezathe reed komende vanaf het winkelcentrum en zonder remmen vol tegen de aan de rechterzijde van de weg geparkeerde auto`s is gereden. Daarbij is de auto van de 19-jarige in de Wedderborg tot stilstand gekomen. Zowel de 19-jarige automobilist als zijn 18-jarige Vroomshoopse passagier zijn overgebracht naar het ziekenhuis.
Alle betrokken auto`s zijn dusdanig beschadigd dat de kentekendelen zijn ingevorderd. Van de 19-jarige is in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen, ook is zijn rijbewijs ingevorderd. De afdeling Verkeersongevallen Analyse van politie Twente doet onderzoek naar de exacte toedracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier