Bestuur `oude` Klaampe neemt officieel afscheid

0
1332

Het bestuur van stichting Gemeenschapscentrum de Klaampe heeft donderdagavond officieel afscheid van elkaar genomen, nadat onlangs de formele liquidatie van de `oude` stichting een feit was. E.e.a. heeft wat langer op zich laten wachten, het nieuwe Kulturhus staat er immers al enige tijd, omdat de formele afwikkeling van diverse zaken rondom de `oude Klaampe` nu eenmaal veel tijd in beslag heeft genomen. 
Tijdens een gezellig en uitstekend verzorgd diner in het Kulturhus, werd samen met de partners nog eens teruggekeken op de lange en enerverende historie rondom de Klaampe. Administrateur Tiem van Dalfsen en echtgenote waren ook aanwezig, helaas was bestuurslid Margreet Loendersloot verhinderd en daardoor niet van de partij.  
De laatste Voorzitter van de `oude Klaampe` George Langendonk dankte alle mede bestuursleden voor de bewezen diensten. Speciale en welverdiende aandacht ging hierbij nog uit naar het langst dienende lid van het oude stichtingsbestuur: Roel Westra. Hij kreeg samen met zijn vrouw een concert aangeboden van de Mastreechter Staar, voorafgegaan door een heerlijk diner, in het Theaterhotel.
Laat in de avond ging het bestuur definitief uit elkaar, voorzien van een fraai keramisch aandenken van de hand van G.M. Langendonk. 

s73f0010_640x480_640

Op de foto ziet u de bestuursleden (vlnr):
George Langendonk, Gijs van der Kruk, Henk Noppert en Roel Westra
                    (zoals vermeld was Margreet Loendersloot afwezig)

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier