Bestuur en lijsttrekker van zowel de VVD als de SGP zijn er uit

1
709

Bestuur en lijsttrekker van zowel de VVD als de SGP zijn verheugd dat in goed onderling overleg er een oplossing gevonden is voor de onwenselijke situatie dat er op eenzelfde datum (14 maart 2014) debatavonden waren gepland.

De geplande onafhankelijk debatavond van de VVD Twenterand op 14 maart 2014 bij Zandwijk te Vriezenveen gaat conform de gemaakte afspraken gewoon door, met als aanvangstijd 19.30 uur.

Introductie scheiding

Het door de SGP-studievereniging (jongeren) georganiseerde jongerendebat staat nu gepland voor dinsdag 11 maart 2014 bij Harwig Den Ham, eveneens met de aanvangstijd 19.30 uur.

Jan Jonker, secretaris SGP Twenterand: “Twee van deze avonden, waar het niet gaat om promotionele activiteiten voor een partij maar om het maatschappelijk debat, moet je als het maar enigszins kan niet plannen op dezelfde datum. Wij zijn blij dat we er in goed overleg met de VVD Twenterand uitgekomen zijn. We hebben begrip voor de teleurstelling van de VVD Twenterand toen men kennis nam van onze oorspronkelijk geplande datum.”

Jan Veerenhuis, voorzitter VVD Twenterand: “Het is voor beide partijen niet goed als er twee, voor beide partijen, belangrijke avonden gelijktijdig plaatsvinden. Je krijgt ongewild toch een versnippering en de lokale omroep kan maar aan één evenement aandacht schenken. We hebben de koppen bij elkaar gestoken en hebben snel in een goede sfeer nieuwe afspraken kunnen maken.”

Ook de beide lijsttrekkers Chris Walraven (VVD) en Ben Engberts (SGP) waren bij het gezamenlijk overleg betrokken en zijn blij met de resultaten en vooral dat zij zich weer bezig kunnen houden met de inhoudelijke zaken van de verkiezingscampagne.

Jan Jonker, Ben Engberts namens de SGP
Jan Veerenhuis, Chris Walraven namens de VVD

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier