Besluit raadswerkgroep zwembaden doorgeschoven

0
607

De raadswerkgroep zwembaden heeft de partijen die De Groene Jager en/of De Plump vanaf 2013 willen overnemen nog veertien dagen extra gegeven om hun plannen nader uit te werken. Dat laat voorzitter Jan Kuilder van deze raadswerkgroep weten. Aanvankelijk zou de werkgroep maandagavond beslissen welke partijen in beeld zijn om één van de openluchtbaden over te nemen.
Het afstoten van De Groene Jager in Den Ham en De Plump in Westerhaar-Vriezenveensewijk hoort bij de plannen van de gemeente om flink te bezuinigen op de exploitatiekosten voor de zwembaden in Twenterand. Die kosten bedragen nu jaarlijks bijna één miljoen euro. Het is de bedoeling om die kosten terug te brengen tot maximaal 600.000 euro per jaar.(Tubantia)

Introductie scheiding

Volgens raadswerkgroep-voorzitter Kuilder zijn nog drie partijen in beeld, waar onder de werkgroep Ons Den Ham. „Zij krijgen nu nog veertien dagen de gelegenheid om hun voorstellen verder uit te werken en te onderbouwen. En om antwoorden te vinden op vragen van onze kant. We vonden het te kort door de bocht om plannen nu al af te wijzen. Over twee weken hakken we knopen door.”

Meer over dit onderwerp dinsdag in de editie Twenterand van dagblad De Twentsche Couran Tubantia

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier