Beschikbare woonkavels op aantrekkelijke wijze in beeld

0
538

screenshot-website.jpgDe gemeente Twenterand heeft een nieuwe website ontwikkeld, waarop de woonkavels in Twenterand op aantrekkelijke wijze worden gepresenteerd. De site, www.wonenintwenterand.nl, biedt een realistische en toekomstige kijk op de beschikbare kavels en de ligging daarvan in de gemeente. Wethouder Engberts is enthousiast: “Belangstellenden voor kavels kunnen op deze manier snel zien of er voor hen een geschikte kavel of een geschikt bouwproject binnen de gemeente is. Bovendien kun je direct zien, hoe de kavel in de wijk ligt en dat alles in 3D.”

Op de nieuwe website draait alles om het in beeld brengen van projecten door middel van bolfoto’s en zogenaamde ‘virtual reality’ omgevingen. Een bolfoto is een foto met een ultra hoge resolutie die 360 graden kan draaien. Daarnaast wordt met virtual reality, oftewel een virtuele maquette, de toekomstige situatie in beeld gebracht. “Dat biedt kavelzoekenden inzicht in hoe een wijk er in de toekomst uit komt te zien. Dat wil je toch graag weten als je een huis gaat bouwen,” aldus Engberts.

Vier grote projecten

Introductie scheiding

Op de nieuwe site staan vier grote nieuwbouwprojecten in Twenterand:
• Vriezenveen Weemelanden
• Westerhaar- Vriezenveensewijk Kruidenwijk
• Vroomshoop  Vroomshoop Oost
• Den Ham  Zuidmaten-Oost

 

Hoe werkt de website?
Via de startpagina kan de bezoeker met gebruik van de muis 360 graden ronddraaien en vervolgens naar het gewenste project gaan. De kavels die vervolgens verschijnen hebben een kleur. De groen gekleurde kavels zijn beschikbaar. Geel is (momenteel) in optie en rood is verkocht.
Door op een groene of gele kavel te klikken verschijnt de kavelinformatie, zoals grootte en prijs. Ook is het project van verschillende kanten te bekijken, vanuit de lucht en op de grond. Dit kan door op het kaartje links in beeld te klikken.

17 april woonmarkt
Om de lokale woningmarkt een impuls te geven, organiseert de gemeente Twenterand net als twee jaar geleden weer een Woonmarkt. Deze vindt plaats op vrijdag 17 april 2015 van 16.00 tot 20.00 uur in het nieuwe activiteitencentrum ‘Het Punt’ in Vroomshoop.

Informatie
Voor vragen over de website of meer informatie over een kavel: Gemeente Twenterand, Balie Bouwen en Wonen, te bereiken via 0546 – 840 840.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier