Bert Aalberts winnaar Dijks Leijssen damdag 2018

0
2955
Dochter Joost Wery van Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte uit Enschede verricht de opening aan het bord van de uiteindelijke eindwinnaar Bert Aalberts (links).

Bert Aalberts heeft de damdag van Westerhaar gewonnen. In het clubhuis van Witte van Moort bleef de Dedemvaartse dammer van Denk en Zet/Witte van Moort als enige van de 25 deelnemers al zijn rivalen voor.

Gemakkelijk was de overwinning echter niet. Concurrentie was er van Theo Leoné en ook de Drentse dammer Sjoerd Koopman bleef lang in het kielzog van Aalberts.  

Op de damdag werd gespeeld in groepen van vier spelers. Voor iedere partij was per speler een uur denktijd uitgetrokken. Wie zijn tijd volop benutte zat zes uur achter het bord. Inzet waren uitgebreide vleespakketten, beschikbaar gesteld door advocatenkantoor Dijks Leijssen uit Enschede. 

In de eerste klasse werd Julian Arrindell uit Den Ham overall winnaar, voor clubgenoot Gert Drent. In de tweede klasse waren overwinningen voor Eddie Weijman uit Renkum en Denk en Zet/Witte van Moort speler Bennie Hendriks.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier