Berkhof Sport en Bewegen is de nieuwe sponsor van WesterhaarDigitaal.nl

0
1743

Berkhof sport en bewegen

 

WesterhaarDigitaal.nl heeft wederom een nieuwe sponsor. Berkhof sport _ bewegen heeft aangegeven de site een warm hart toe te dragen en de activiteiten van Stichting WesterhaarDigitaal.nl te willen ondersteunen. Via deze weg willen wij de fam. Berkhof dan ook hartelijk danken.

Jaren geleden stonden er nog koeien op de deel, inmiddels wordt er gesport in de voormalige boerderij aan de Dalweg 20 te Westerhaar. In 2008 besloten bewoners Geert en Aletta Berkhof tot een noodzakelijke verbouwing van de boerderij. Tijdens de voorbereidingen hierop ontstond het idee om in het achterste gedeelte van de boerderij een eigen sportschool te beginnen. In juni 2009 werd de bouw gestart en is het achterste gedeelte van de boerderij verbouwd tot een ruimte met een groepsleszaal, kleedkamer met douches, toiletten, behandelkamer en een grote lounge. In maart 2010 zijn de eerste groepslessen van start gegaan en wordt de sportschool goed bezocht.

Voor wie is Berkhof Sport & Bewegen?

Introductie scheiding

Iedereen die in een prettige sfeer doelgericht wil werken aan haar of zijn gezondheid, kan terecht bij Berkhof Sport & Bewegen. Verschillende groepslessen zorgen ervoor dat je op een inspannende, maar ook ontspannende manier, kunt werken aan lichaam en geest. Bij Berkhof Sport & Bewegen staan gastvrijheid, laagdrempeligheid en kwaliteit van bewegen voorop. Een actieve leefstijl staat centraal, net als sociale contacten, verantwoord bewegen en mentale ontspanning. Daarnaast is er ook plaats voor gezelligheid, samen koffie/thee drinken na afloop van de les hoort hier ook bij.

 

Lesaanbod
Berkhof Sport & Bewegen richt zich alleen op groepslessen. Het aanbod bestaat uit Zumba, Pilates/BBB, Bodyshape, Aerobics/Steps, HIIT-training en Rugscholing (de twee laatst genoemde lessen worden begeleid door een fysiotherapeut). Zowel mannen als vrouwen, geoefende en ongeoefende sporters kunnen terecht in deze groepslessen.
De lessen HIIT-training en Bodyshape zijn net nieuw in het lesaanbod, de lessen zijn sinds februari 2013 van start gegaan. Beide lessen richten zich op conditie verbetering, spierkrachtontwikkeling en afvallen. Bodyshape is een les op muziek, HIIT-training bestaat meer uit een circuitvorm en is erg leuk om samen met je partners of vriend/vriendin te doen. Voor meer informatie over deze lessen en de inhoud van de andere lessen, kunt je terecht op: www.berkhofsportenbewegen.nl. Ook vind je hier het lesrooster. Daarnaast starten er vanaf vrijdag 1 maart 2013 twee dansgroepen voor kinderen op vrijdagmiddag.

Lijkt het je leuk om een les mee te doen en kennis te maken met Berkhof Sport & Bewegen? Dan ben je natuurlijk van harte welkom! Een proefles is gratis. Neem contact op met Aletta Berkhof via info@berkhofsportenbewegen.nl of 06-22242947 en kom eens langs. Voor de danslessen voor kinderen kun je contact opnemen met Lesya van der Hulst; lesya_milla@hotmail.com of 06-42281758.

Beleef het plezier van sporten en bewegen bij Berkhof Sport & Bewegen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier