Beplanting rotonde Westerhaar

1
1061

Een jaar geleden heeft WesterhaarDigitaal.nl tijdens een `wilde` aktie de rotonde in Westerhaar voorzien van ruim 2100 violen. Vanuit de gemeente kwam vervolgens de reactie dat de gemeente Twenterand al van plan zou zijn geweest de rotonde in ons dorp aan te pakken. Nadat de mooie violen (gesponsord door Bloemenhandel de Lelie) uitgebloeid waren, verzocht de gemeente Twenterand WesterhaarDigitaal.nl om de rotonde weer in orginele staat terug te brengen. Aan dat verzoek hebben wij vanzelfsprekend gehoor gegeven. De gemeente Twenterand heeft vervolgens een aantal vlakken in de rotonde gemaakt en deze netjes beplant.

Inmiddels zijn we ruim een jaar verder en is het al volop voorjaar en zien we dat het gros van de rotondes in de gemeente Twenterand er weer keurig bij liggen. Echter tot onze schrik, ligt de rotonde in Westerhaar er weer precies zo bij als voor de aktie van WesterhaarDigitaal.nl, met uitzondering van de vlakken die gemaakt zijn: vlakken zonder beplanting???……

Wij vragen ons dan ook af: zou de gemeente nog geen tijd hebben gehad voor de rotonde in ons dorp? Is het geld voor de rotondes inmiddels op en kan de rotonde in Westerhaar niet meer beplant worden? Of zou de gemeente het gewoon vergeten zijn? Misschien zijn wij te vroeg met onze conclusies en was de gemeente toch al van plan om nog wat aan de rontonde te doen?

Wij gaan er vooralsnog vanuit dat ook de rotonde in Westerhaar voor Koninginnedag er weer fleurig bij zal liggen.

Update: Inmiddels heeft de gemeente contact gezocht met WesterhaarDigitaal.nl en heeft bij monde van Dhr. v.d. Heide toegezegd dat de rotonde half mei (net als vorig jaar) wordt beplant.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier