Benoeming directeur bestuurder Kulturhus De Klaampe te Westerhaar

0
1235

img-1734.jpgBij dezen wil de Raad van Toezicht van De Klaampe u informeren over het feit, dat zij een nieuwe directeur bestuurder heeft benoemd.

Zijn naam is J. (Jan) van Ulst, 50 jaar en woonachtig in Usselo. Jan van Ulst maakt sinds april 2015 deel uit van zowel de Raad van Toezicht van Het Punt als de Raad van Toezicht van De Klaampe. Nadat afscheid is genomen van mevrouw Mensink in september 2015 heeft Jan de taak van directeur bestuurder ad interim op zich genomen. Jan gaf aan dat de functie van directeur bestuurder hem goed beviel en om het geheel zo transparant mogelijk te houden, heeft Jan in november 2015, nadat de sollicitatieprocedure van start ging, gesolliciteerd.

Introductie scheiding

Gedurende zijn tijd als ad interim heeft Jan bewezen, dat hij het goede voorhad met de organisatie, de medewerkers, de vrijwilligers en huurders. Tijdens de werving en selectie, verricht door Flow People een extern onafhankelijk selectiebureau, bleek hij een zeer goede kandidaat en na een assessment kwam de aanbeveling, dat Jan een geschikte directeur bestuurder zou zijn. Vervolgens is de Raad tot benoeming overgegaan. Zijn taakomvang zal 10 uur per week zijn

De samenstelling van de Raad van Toezicht is nu als volgt:
Alard Snippe, voorzitter
Nita Beumer, secretaris
Petra van der Kwast, lid

De Raad heeft in haar vergadering van 15 maart jongstleden uitgesproken, dat een uitbreiding van de Raad met 2 nieuwe leden wenselijk zou zijn. Een werving van nieuwe kandidaten zal binnenkort van start gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier