Bende van Twente neemt deel aan Carbage Run

0
850

img-1708-kopie.jpgVijf Twenteranders, waaronder ook enkele Westerhaarders, hebben zich met twee teams als de Bende van Twente ingeschreven voor de wintereditie van de Carbage Run 2012.
Hierbij is het de bedoeling dat met een oud barrel van maximaal EUR 500,= een uitdagende route door de kou wordt afgelegd. Tevens wordt er aan de deelnemers gevraagd om met een origineel voertuig aan de start te verschijnen. Tijdens de teampresentatie van afgelopen zaterdag zagen wij dat dit aardig is gelukt!
Verder gaat het bij de Carbage Run niet om snelheid. Wel gaat het om handigheid en creativiteit, waarbij er dagelijks verschillende opdrachten dienen te worden uitgevoerd. In vijf dagen doorkruisen de teams Nederland, Duitsland, Zwitserland, Italië en Oostenrijk en worden er zo’n 2000 kilometers afgelegd.

WesterhaarDigitaal wenst de twee teams van de Bende van Twente veel succes en plezier tijdens de Carbage Run van 13 t/m 17 februari. De ervaringen van de teams zijn de volgen via deze website en via de website www.bvtfm.nl.

Introductie scheiding

img-1708-kopie.jpg  img-1717-kopie.jpg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier