BELEEF DE LENTE IN WESTERHAAR OP 12 APRIL

0
590

Zaterdag 12 april kunt u dubbelop genieten van bruisende activiteiten in Westerhaar.

Van 9-13 uur wordt er een grote kinderkleding en speelgoedbeurs georganiseerd in het Kulturhus de Klaampe met ruim 75 stands met zowel ondernemers als particulieren met leuke spullen voor aantrekkelijke prijzen. Daarnaast is er heel veel entertainment voor de kids aanwezig: o.a. schminken, darten, workshops knutselen, je kunt je haren mooi laten invlechten en wie weet komt de paashaas ook nog even langs deze ochtend. Daarnaast is er om 11 uur een interactieve muzikale voorstelling van “lalaliedjes en melodietjes” van Juf met de Hoge Hoed (treedt ook op in diverse theaters!) dit wordt aangeboden door de organisatie en ook zullen er swingende streetdance optredens te bewonderen zijn. Buiten kan er zelfs een ponyritje gemaakt worden.

Buiten kunt u genieten van een gezellige “lente fair” met ruim 40 kramen van 9-16 uur.
Er zijn heel veel leuke stands aanwezig deze dag met o.a. brocante,

Introductie scheiding

voorjaarskleding, bloemstukken, tassen, schoenen en lekkernijen voor de inwendige mens, etc.
Om 14 uur wordt er een sprankelende modeshow georganiseerd in samenwerking met de Westerhaarse modezaken, kapsalons en schoonheidsspecialisten. Hier wordt de nieuwste voorjaarsmode gepresenteerd. Ook buiten is er veel te beleven voor de kids deze dag.
Kortom een superleuk uitje voor het gehele gezin.

 

Dit unieke evenement zal plaatsvinden in en rondom het Kulturhus de Klaampe en nabij ’t Haarhuus in Westerhaar. De toegang is gratis!

Kom de lente beleven in Westerhaar op 12 april as, wij verheugen ons op uw komst.
Graag tot ziens!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier