BankBattle 2011

0
876

Op woensdag 20 april, klokslag 9.30 uur barst de strijd weer los.
In een race tegen de klok gaan 31 groepen 8 van diverse basisscholen uit het werkgebied van de Rabobank West Twente met elkaar de strijd aan voor wat betreft hun parate kennis en computervaardigheden. Zij doen mee met de BankBattle.

BankBattle is de internetquiz van de Rabobank. Per klas kan men actief deelnemen vanuit het eigen vertrouwde klas- of computerlokaal. Dit kan door gebruik te maken van internetverbindingen.

Per provincie starten alle deelnemende klassen exact op hetzelfde tijdstip met het uitvoeren van praktijkopdrachten en het beantwoorden van vragen via het internet. De vragen gaan onder andere over schoolvakken, muziek, computers, techniek, radio, televisie en internet. Na ongeveer anderhalf uur hard werken is de eindopdracht zichtbaar. De oplossing moet worden opgeslagen in de digitale BankBattleKluis. De klas die de oplossing als eerste correct heeft weten in te voeren, is de grote winnaar!

De BankBattle is een onderdeel van het Scholenpakket van Rabobank West Twente. Meer informatie? Kijk op www.rabobank.nl/westtwente onder Jeugd & Jongeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier