Atletiekvereniging Twenterand

0
1262

logo_atletiek_twenterand_170Hardloopclinics Twenterand>

Elk nieuw jaar begint met goede voornemens, één daarvan is meer gaan bewegen. AVT wil je helpen je goede voornemen voor 2008 waar te maken. Want iedereen die gezond is kan 5 km hardlopen. AVT begeleidt je, met als ultieme doel het lopen van de 5 km op hét hardloopevenement van Vroomshoop: The Run.
Het maakt niet uit of je hardloopervaring hebt, een goede conditie is ook geen voorwaarde, het is voor jong en oud te doen zolang je gezondheid het maar toelaat.
Je kunt vanaf 19 april tot en met 6 september elke zaterdagochtend terecht, in het Zandstuvebos bij Vroomshoop of Sportpark Het Midden in Vriezenveen.
Deelnemers krijgen een compleet clinicpakket. Daarbij horen twee gezondheidstesten, verzorgd door Fysiotherapie De Haere, bij het begin en aan het eind van de clinic. Verder bij elke training een gratis consumptie, en gratis deelname aan de reguliere AVT trainingen. Voor het meest belangrijke onderdeel bij het lopen, de schoenen, is er een korting van 10% bij hardloopspeciaalzaak Step One in Borne. En tot slot kan aan het eind van de clinic gratis meegelopen worden bij The Run op 13 september in Vroomshoop.
Voor inlichtingen en aanmeldingen kun je terecht bij Gert & Sandra Berenst, 0546-645023, e-mail: berenst@home.nl of kijk op de site van de vereniging http://www.av-twenterand.nl/

Zaterdag 24-03 is er een duurloop ” Engbertsdijksvenen de Pollen”
Vertrek vanaf Gerrit Jurjens (Oude Hoevenweg 84, de Pollen) om 10 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier