WesterhaarDigitaal

Samen digitaal verbonden

Zoeken

Diavoorstelling

Opkomende evenementen

Er zijn geen evenementen

Stoekie

stoekkie_300.jpg

De turf werd vroeger om te drogen op een klein stapeltje gezet, dat zijn de verhaaltjes ook: klein en luchtig. De wind kan er van alle kanten doorheen.

Nieuws van de wijkagent

sebastiaan-2318711q.jpg

Wijkagent Sebastiaan van Es geeft tips

Evenementen

«
Januari (2018)
»
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Weer

Voorwaarts verliest wedstrijd in 5 cruciale minuten van Hulzense Boys

05-11-2017 om 10:16

voohul.jpgAfgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen Hulzense Boys op het programma. Naast de al weken afwezige Bjorn Wessels ontbrak ook Gert Dogger vanwege een blessure. Hij begon op de bank evenals de weer fitte Coen Sickman die daarvoor een hele wedstrijd in het 2e had gespeeld.

Om half 3 begon de wedstrijd onder leiding van scheidsrechter Stegeman en na een aftastend begin kwam het eerste wapenfeit van Voorwaarts. Eerst schoot Jordy Harms in vrije positie op de doelman van Hulzen. Even daarna nam hij een voorzet ineens op zijn slof maar de bal vloog ruim over. Hulzense Boys combineerde beter dan de thuisclub en kwam er af en toe gevaarlijk uit. Na bijna een half uur kregen de gasten de eerste grote mogelijkheid. Een voorzet van links bood de spits een niet te missen kans maar via de goed uitkomende keeper Stuifzandt kon Tom Meier de bal nog net voor de doellijn weghalen. Toch kwam Hulzense Boys op een 0-1 voorsprong. Een afgeslagen bal werd door een middenvelder met links onhoudbaar in de kruising geschoten. Voorwaarts bleef hard werken voor een beter resultaat terwijl de tegenstander gevaarlijk bleef met snelle uitvallen. Op slag van rust werd Bram Visser vrij gespeeld waarbij hij goed zijn lichaam gebruikte. Zijn schot belande echter tegen de buitenkant van de paal waardoor de ruststand op 0-1 bleef staan.

Na de rust begon Voorwaarts goed maar het ontbrak het team aan enig geluk. Waar vorig seizoen al dat soort kansen raak waren lukt dat nu net niet. Kansen van Lars Bove en Jordy Niks werden niet verzilverd. Een voorzet van Jordy Niks kwam via de keeper boven op de lat. Hulzense Boys kon de voorsprong vasthouden en net op het moment dat Voorwaarts meer risico's nam sloeg het in 5 minuten genadeloos toe. Tussen de 70e en 75e minuut scoorde het 3 keer en was de wedstrijd gespeeld. De eerste werd na een voorzet van rechts knap tegendraads ingeschoten en 2 minuten later sneed de spits van de gasten door de verdediging van Voorwaarts, omspeelde doelman Stuifzandt en scoorde beheerst. Weer twee minuten later werd een vrije trap in de verre benedenhoek geschoten waarmee de stand op 0-4 kwam. Over en uit voor de thuisclub. In 5 minuten een mogelijk goed resultaat in de prullenmand. Hulzense Boys had daarna de voorsprong nog verder uit kunnen bouwen maar tot twee keer toe werd een 100% kans verprutst.
Het slot akkoord was wel voor Voorwaarts. De verdienstelijk spelende Bram Visser schoot de bal vanuit een moeilijke positie raak maar helaas was het leed al geschied.
Na 90 minuten floot de goed leidende scheidsrechter Stegeman voor het eind en stond Voorwaarts wederom met lege handen. Ook vandaag zag men dat Voorwaarts moeilijk de eigen spitsen kan bereiken. Als het dichter bij de spitsen kan spelen zou het zeker meer rendement opleveren. Voorwaarts is het komende weekend vrij en het team gaat een weekend naar Barcelona. Een reisje dat verdiend werd met het kampioenschap van vorig seizoen. Daarna volgt een Twenterandse derby. Na jaren staat er weer een gemeentelijke derby op het programma, Voorwaarts gaat op 18 november op bezoek bij Den Ham.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageren

Naam
Email
Bericht