WesterhaarDigitaal

Samen digitaal verbonden

Zoeken

Diavoorstelling

Opkomende evenementen

Er zijn geen evenementen

Stoekie

stoekkie_300.jpg

De turf werd vroeger om te drogen op een klein stapeltje gezet, dat zijn de verhaaltjes ook: klein en luchtig. De wind kan er van alle kanten doorheen.

Nieuws van de wijkagent

sebastiaan-2318711q.jpg

Wijkagent Sebastiaan van Es geeft tips

Evenementen

«
December (2017)
»
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Weer

Nieuws

Nieuwe film geplaatst geplaatst door Rene Winkels | geplaatst op zaterdag 24 februari 2007

Er is weer een nieuwe film geplaatst deze gaat over onderhoudwerkzaamheden aan De Wieke en is gemaakt in 1999-2000, met dank aan de Fam van `t Ende voor het beschikbaar stellen van de film.

Ps: Er zit een schrijffout in de titel (filmje) ,dit wordt zo snel mogelijk aangepast.(is inmiddels aangepast)

Herman
Team WesterhaarDigitaal

werkzaam1_120


Fontein naar halve eindstrijd geplaatst door Rene Winkels | geplaatst op zaterdag 24 februari 2007
WESTERHAAR - In café Harwig zijn deze week de kwartfinales om het Overijssels kampioenschap dammen voor basisscholen gehouden. In het deelnemersveld waren twee teams uit Westerhaar. De plaatselijke kampioen De Fontein (locatie Hoofdweg) speelde erg sterk en werd ongeslagen eerste in haar groep voor De Regenboog uit Borne en De Dolfijn 2 uit Heino.

Deze drie teams plaatsten zich door dit resultaat voor de halve finales die op woensdag 7 maart, eveneens bij Harwig, gehouden zal worden. Het team van De Fontein locatie Hoofdweg bestond uit Stefan Kroezen, Killian Ekkel, Nick Pol en Charlotte Kuilder. In totaal plaatsen zich 21 teams voor de halve finales. De andere vertegenwoordiger uit Westerhaar verging het minder. De Fontein (locatie Asterstraat) eindigde in haar groep als zesde en het team werd uitgeschakeld. De training van spelers van Witte van Moort in de school aan de Hoofdweg is succesvol. Want het team van de basisschool wist de halve finale te halen.
(bron:Tubantia)

Regionale gymstrijd in Klaampe Westerhaar geplaatst door Rene Winkels | geplaatst op zaterdag 24 februari 2007


WESTERHAAR - Gymvereniging DSV uit Westerhaar houdt vandaag een regionale gymwedstrijd in De Klaampe aan de Oranjestraat. Daaraan doen, behalve DSV, mee: Macebo uit Beerzerveld, Dito uit Sibculo, Damas uit Bruchterveld en Damas uit Daarlerveen. Het toernooi begint om 09.00 uur en de entree bedraagt 0.50 euro. Kinderen jonger dan vier jaar hebben gratis toegang.

Damster Charlotte Kuilder verstevigt haar koppositie. geplaatst door Rene Winkels | geplaatst op vrijdag 23 februari 2007

In Heino werd onlangs de vijfde wedstrijd om de PODB-damcup gehouden. Een delegatie van jeugddamclub Witte van Moort (WvM) nam hier aan deel en behaalde enkele goede resultaten.
In de categorie welpen behaalde Charlotte Kuilder een eerste plaats in haar groep en zij verstevigde hiermede haar koppositie in het algemeen klassement, dat over zeven wedstrijden gaat.
Bij de aspiranten behaalde Alex Noppers en Jeroen Schokker beiden een tweede plaats. Doordat Michael Stempher uit Wapenveld wel zijn groep won lijkt hij de grootste kansen te hebben op de eindzege.
Bij de pupillen behaalde Niek Pol een prima tweede plaats maar hij doet niet echt mee voor het eindklassement.
De zesde wedstrijd voor de PODB-Cup wordt op zaterdag 31 maart gehouden in Hengelo.
Irene Stegeman van damclub WvM heeft afgelopen weekend een belangrijke stap gezet richting de NK finale dammen voor dames. In de halve finale won ze afgelopen zaterdag van Christel Hoeve, terwijl ze op zondag remise speelde met Christien Fung. Hierdoor gaat ze met nog één ronde voor de boeg samen met Christien Fung aan de leiding. Stegeman heeft in de laatste ronde voldoende aan een gelijkspel om zich voor de tweede opeenvolgende keer te plaatsen voor de NK finale. Vorig jaar behaalde ze een vijfde plaats op het NK.

Bekernieuws Damclub WVM geplaatst door Rene Winkels | geplaatst op vrijdag 23 februari 2007

Afgelopen week was het de beurt aan het 2e en 3e om te bekeren.
Het 2e mocht naar Wapenveld om tegen het sterke 1e team te spelen, aan bord 1 mocht Nico aantreden tegen de sterke Jongerman, Nico had duidelijk moeite met zn tegenstander en mocht zn handen dicht knijpen met remise.
Aan bord 2 mocht Bart spelen tegen de altijd taaie Blok, deze keer echter liep alles zoals gewenst en werd Blok langzamerhand van het bord gedrukt.
Gerwin kwam tegen Lusink een schijf achter in het eindspel maar wist het remise gaatje makkelijk te vinden.
Niek had aan bord 4 tegen Striker een oude bekende tegenover zich zitten, waar het de vorige keer moeizaam ging, had Niek dit keer een redelijk makkelijke overwinning. Eind uitslag 2-6 in het voordeel van het 2e team.
Het 3e team stond voor een schier onmogelijke opgave tegen Almelo 1, dit bekerteam met daarin sterke spelers als Jurg en Kolste was veruit de favoriet in dit duel.
Herman Hazelhorst verloor van Jurg, Lars van Kolste, Alex van Van Hofwegen, en ook teamleidster Annemarie kon niet voorkomen dat de eer gered werd, al had ze wel een schijf kunnen winnen in de opening, ze verloor van Bosch.

Holthuis in race voor promotie eredivisie geplaatst door Rene Winkels | geplaatst op dinsdag 20 februari 2007
VROOMSHOOP - Het dartteam van Holthuis speelde de afgelopen week een wedstrijd in de eerste divisie tegen DT Internationaal uit Glanerbrug. Om de kansen op promotie naar de eredivisie in stand te houden moest deze wedstrijd gewonnen worden. Na de singles stond het 2-2 omdat Erik Wendels en Martin Jansen hun wedstrijden wisten te winnen. Na de koppelpartijen stond het 5-3 en omdat de laatste ronde ook werd gewonnen, werd de einduitslag een 6-3 overwinning. Hierdoor blijft Holthuis 1 op de tweede plaats staan en blijft het team kansrijk voor promotie naar de eredivisie. Erik Wendels maakte een uitgooi van 124. WvW The Prisoners kwam dit weekeinde in de thuiswedstrijd voor de eredivisie tegen titelverdediger Spankers uit Enschede net tekort. In het Wapen van Vriezenveen werd nipt met 5-4 verloren. Voor The Prisoners liet Jordy Schipper met 113 en 124 twee belangrijke hoge finishes noteren. Allard Smit gooide een 180-er. De afsluitende teamronde werd gewonnen dankzij sterk rekenwerk van Harry Drent. Hierdoor behaalde het team toch belangrijke punten in de strijd om klassebehoud. In de derde divisie verloor het Probouwteam in een marathonwedstrijd met 5-4 tegen `n Tip uit Daarle.
(bron:Tubantia)

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Gijs Nillessen schittert in Leiden geplaatst door Rene Winkels | geplaatst op dinsdag 20 februari 2007nil1_712_01

nil2_552
(Bron:Typisch Twenterand)

WWR naar Balkbrug geplaatst door Rene Winkels | geplaatst op maandag 19 februari 2007


Twee leden van de Westerhaarse pony en Ruitervereniging WWR Britt Schoemaker en Jessica Teunis gingen naar Balkbrug voor verschillende wedstrijden.Britt Schoemaker met C-pony Desteny gingen voor een springwedstrijd in de klasse M springen. Britt en Desteny behaalden de 1e prijs en in de finale een 3e plaats. Britt behaalde door haar goede prestaties ook nog de extra prijs voor de beste combinatie van de dag in de klasse M en Z springen.Jessica Teunis met haar paard Indiana Jones ging naar Balkbrug voor een dressuurwedstrijd en behaalde de 3e prijs voor het rijden van de B-dressuur.

Gijs Gefeliciteerd !!!! geplaatst door Rene Winkels | geplaatst op zaterdag 17 februari 2007

Het Team van Westerhaardigitaal.nl feliciteert Gijs van der Kruk (Secretaris westerhaardigitaal.nl) met zijn 37 ste verjaardag

gijs_400

Gijs, Gefeliciteerd !

Film Wiekse Feesten 2003 geplaatst door Rene Winkels | geplaatst op vrijdag 16 februari 2007

Vandaag is er een een video geplaatst "Wiekse feesten 2003" deze kunt u vinden in de sectie "video`s" in het linker menu

Veel kijk plezier

Team Westerhaardigitaal.nl
Rene

wiekse_feesten_120