WesterhaarDigitaal

Samen digitaal verbonden

Zoeken

Diavoorstelling

Opkomende evenementen

Er zijn geen evenementen

Stoekie

stoekkie_300.jpg

De turf werd vroeger om te drogen op een klein stapeltje gezet, dat zijn de verhaaltjes ook: klein en luchtig. De wind kan er van alle kanten doorheen.

Nieuws van de wijkagent

sebastiaan-2318711q.jpg

Wijkagent Sebastiaan van Es geeft tips

Evenementen

«
Juni (2017)
»
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2

Weer

Nieuws

Speciale dienst voor ouderen in Westerhaar geplaatst door Rene Winkels | geplaatst op dinsdag 6 maart 2007


WESTERHAAR - De commissie bijzondere diensten van de gereformeerde kerk van Westerhaar houdt op zondag een speciale dienst voor ouderen. Voorganger is dominee B. Diemer uit Bruchterveld. Hij zal spreken over het thema `Nooit alleen`. Het Gemeentekoor uit Nijverdal, bestaande uit ruim zestig leden, verleent medewerking. De organist in deze dienst is J. Ebeltjes
(bron:Tubantia)


Diverse jubilea groots gevierd bij Hoff geplaatst door Rene Winkels | geplaatst op dinsdag 6 maart 2007


Het was afgelopen maandag groot feest bij Hoff Heftrucks, Hydrauliek en Mechanisatie. Naast het feit dat het bedrijf aan de Garstweg te Westerhaar 12,5 jaar bestond was ook de eigenaar Wim Hoff vijftig jaar jong geworden. Reden genoeg voor het personeel en de familie om een groots cadeau te geven in de vorm van ronddraaiende reclameborden met heftruck welke hoog boven het bedrijfsterrein uittorenen.


Hoff Heftrucks, Hydrauliek en Mechanisatie viert jubileum groots!
FOTO: WESTERHAARDIGITAAL.NL

Politie zoekt getuigen overval geplaatst door Rene Winkels | geplaatst op dinsdag 6 maart 2007

Vriezenveen
Op zondag 4 maart vond er omstreeks 22.30 uur een overval plaats in een woning aan de Rietdijk in Vriezenveen.
Gewapende mannen drongen de woning van een 62-jarige man en een 38-jarige vrouw binnen en dwongen hen goederen af te geven. In het belang van het onderzoek kan de politie geen verdere mededelingen doen over de zaak.
Wel vraagt ze mensen die mogelijk iets gezien hebben of informatie hebben wat kan leiden tot aanhouding van de daders, contact op te nemen met het bureau in Almelo, 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.WVM wint laatste wedstrijd van het seizoen. geplaatst door Rene Winkels | geplaatst op maandag 5 maart 2007

logo_dammers_sm_131

Damclub Witte van Moort walste in de laatste wedstrijd van het seizoen over tegenstander CEMA uit Geleen. Dankzij liefst vijf persoonlijke zeges (van Gil Salomé, Mark Podolski, Auke Scholma, Bruno Fopa en Danny Slotboom) werd een overwinning geboekt van 14-6. WVM eindigde door dit resultaat als vijfde in de eindrangschikking.

Auto te water geplaatst door Rene Winkels | geplaatst op maandag 5 maart 2007

Westerhaar-Vriezenveensewijk
De politie en brandweer van Twenterand kregen op vrijdag 2 maart omstreeks 19.00 uur, een melding dat er een personenauto in het Geesterense Stroomkanaal gereden was.
Ter plaatse bleek dat een 27-jarige bestuurder uit Vriezenveen had gereden over de Paterswal en een 43-jarige bestuurder uit Aadorp, die voor hem van rechts uit de Sluiskade Noordzijde was gekomen, te laat gezien had. Om een aanrijding te voorkomen is hij naar links uitgeweken en zo het naastgelegen kanaal is ingeschoven. De auto van de 27-jarige raakte hierbij dusdanig beschadigd dat het kenteken deel 1 is ingevorderd. De 27-jarige zelf is met de schrik vrij gekomen. De politie maakt proces-verbaal op.
(bron Politie Twente)

Wim Hoff 50 jaar!! geplaatst door Rene Winkels | geplaatst op zondag 4 maart 2007

img_7635_640

Vandaag bestaat Wim Hoff 50 jaar!!!

Ook namens het team van Westerhaar Digitaal, van Harte Gefeliciteerd!

Bekernieuws Damclub Witte van Moort geplaatst door Rene Winkels | geplaatst op zondag 4 maart 2007

logo_dammers_sm_131
Afgelopen week werd er enorm gebekerd, zowel voor de landelijk spelende teams alswel de provinciaal spelende teams.
Het 1e team landelijk mocht vorige week vrijdag in de kwartfinale spelen tegen Borne, deze tegenstander met daarin de nieuwe aanwinst voor volgend seizoen, Hin Wong, zijn broertje Yuen Wong, en sterke spelers als Vink en Rosink, was deze keer te sterk voor de selectie van spelers uit ons 1e.
Bart Stegeman verloor aan bord 1 van Vink. Gerbrand, Herman, en Danny konden deze nederlaag niet meer goedmaken en remiseerden alle 3. tegen respectievelijk Hin Wong, Yuen Wong en Nico Rosink.

Het 3e team provinciaal mocht op de maandag naar Hengelo afreizen om tegen hun 2e provinciale team te spelen. Waar ze in de competitie nog wonnen van de provinciale reserves van Hengelo moesten ook zij het hoofd buigen. Alex, Carlein en Jeroen wisten nog wel een punt uit het vuur te slepen, maar de snelle verliespartij van Lars was helaas de doorslaggevende uitslag.

Het 2e team provinciaal wist zich helaas ook niet te plaatsen. Het kampioensteam van Den Ham was met een uitslag van 4-4 te sterk. Omdat ze een klasse lager speelden mag dit team nu proberen de overijsselse beker te winnen. Jan van Nuil verloor van Gerwin Mollink, Adriaan Noppers deed nog wel wat terug door te winnen van Gerben vd Voet, maar Bennie Lawant en Bert Nieboer konden helaas niet nog een overwinning voor het team boeken.

Het laatste team wat in deze week mocht spelen was het 2e team landelijk. Dit team stond voor de zeer moeilijke opdracht om te winnen van Hengelo 1. Dit sterke Ereklasse team trad aan met Odin Mol, Wytse Sytsma, Egbert v Hattem en Gerrit Draaisma.
Na een sterk offer kwam Thomasz Miksa nog 1 een zeer gevaarlijke situatie, maar met behulp van de klok sleepte hij er nog wel een punt uit tegen Mol. Edwin Twiest verschalkte v Hattem door hem de kans te bieden om voordeel te halen, echter Edwin had alles onder controle, en wist met een sterke tegenaanval de winst binnen te halen. Bart Stegeman en Eddie Hilberink speelden allebei een sterke partij maar wisten hun voordeel net niet in winst om te zetten. Maar de 5-3 overwinning was voldoende voor een plek in de halve finale

WWR uitslag voorjaarsvakantie geplaatst door Rene Winkels | geplaatst op zondag 4 maart 2007

Leden van de pony en ruitervereniging WWR uit Westerhaar gingen in de voorjaarsvakantie naar een springconcours in Hellendoorn.
Joanne Zomer met C-pony Daisy behaalde 2x een 1e prijs voor het springen in de klasse L. Door dit goede resultaat mocht Joanne ook uitkomen in de grote finale die 3 maart verreden werd en hier behaalde ze een 1e prijs.
Lieke Hartman ging met haar paard Brandon hier naar toe en behaalde voor het springen in de klasse B een 7e en een 6e prijs. Met haar E-pony Boticario behaalde Lieke een 4e prijs en in de grote finale een 2e prijs.
Ilona Moddejonge met haar paard Urielle behaalde voor het springen in de klasse B een 3e prijs.
Esther Laarman behaalde met D-pony Cazzy een 1e prijs in de grote finale in de klasse B-springen.

Fietsen voor Warchild geplaatst door Rene Winkels | geplaatst op zaterdag 3 maart 2007

Vandaag wordt er bij Klos Tweewielers, ter gelegenheid van de heropening van haar fietsenzaak gefietst voor Warchild, de gehele opbrengst van deze aktie komt ten goede aan de stichting warchild.

Komt allen even een kijkje nemen, het kan tot vanmiddag 15.00 uur.

Inmiddels kunnen wij u meedelen dat de fietsaktie zeer geslaagd was, onze renners hebben het zonder al te veel problemen 6 uur volgehouden, de totaale opbrengst is € 1188,05 wat zoals gezegd geheel tengoede komt aan War Child.

img_0256_400
warchild_03_400
warchild_02_400
Nieuwe foto`s van het Kulturhus geplaatst door Rene Winkels | geplaatst op zaterdag 3 maart 2007

We hebben weer nieuwe foto`s ontvangen van het Kulturhus.
Dus als u nieuwsgierig bent geworden hoe het zal worden………
kulturhus_045_640
Neem dan snel een kijkje in het fotoalbum .

Met dank aan: Martin Krikken