WesterhaarDigitaal

Samen digitaal verbonden

Zoeken

Diavoorstelling

Opkomende evenementen

Stoekie

stoekkie_300.jpg

De turf werd vroeger om te drogen op een klein stapeltje gezet, dat zijn de verhaaltjes ook: klein en luchtig. De wind kan er van alle kanten doorheen.

Nieuws van de wijkagent

sebastiaan-2318711q.jpg

Wijkagent Sebastiaan van Es geeft tips

Evenementen

«
Augustus (2017)
»
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3

Weer

Nieuws

Instuif in het Kulturhus in Westerhaar-Vriezenveensewijk geplaatst door Rene Winkels | geplaatst op woensdag 14 maart 2007

Op woensdag 14 maart organiseert korfbalvereniging SDO uit Westerhaar een instuif in het Kulturhus De Klaampe in Westerhaar.
Dit is de eerste keer dat de korfbalvereniging een activiteit organiseert vanuit het Kulturhus.Samen met Korfbalconsulent Dolf Nijbroek heeft de jeugdcommissie van de Westerhaarse vereniging een spetterend programma in elkaar gezet voor de jeugd.
Van 18.00 – 18.50 uur zijn de kinderen van groep 3, 4 en 5 welkom en voor de kinderen van groep 6, 7 en 8 is het programma van 19.00 – 19.50 uur.
SDO hoopt veel kinderen te mogen begroeten tijdens deze instuif.
Korfbalvereniging SDO is blij met de nieuwe sporthal in het Kulturhus. Na 31 jaar haar thuiswedstrijden te hebben gespeeld is sporthal de Stamper in Vriezenveen, kan SDO eindelijk echt ‘thuis`wedstrijden spelen in Westerhaar.

Laatste thuiswedstrijd SDO in De Stamper geplaatst door Rene Winkels | geplaatst op woensdag 14 maart 2007

Op zaterdag 3 maart speelde SDO 1 haar laatste thuiswedstrijd in Sporthal De Stamper in Vriezenveen. Door de bouw van het Kulturhus De Klaampe, met daarbij een volledige sporthal, is er een eind gekomen aan de 31 jaren dat SDO haar thuiswedstrijden niet in Westerhaar kon spelen.De afmetingen van de oude Klaampe waren namelijk te klein om er een korfbalwedstrijd in te spelen.
Zaterdag nam SDO dus afscheid van De Stamper als thuishaven.
Na afloop van de wedstrijd kwam het bestuur, het eerste team en tal van overige leden naar het sportcafé van De Stamper. Voorzitter Sijmen Knol van de Westerhaarse korfbalclub bedankt daar het (ex)personeel van het sportcafé, nl. Anneke, Freek en Gerrie, voor de fijne samenwerking tijdens de afgelopen jaren. Door hun gastvrijheid en vriendelijkheid, voelde SDO zich ook daadwerkelijk thuis. Als dank voor alles werd aan alle drie de personen een bloemetje, een korfballend moermannetje of moervrouwtje en een SDO-sjaal aangeboden.
Freek Becker bedankte op zijn beurt weer de scheidende vereniging. Hij typeerde SDO als een zeer hechte vereniging, waar het goed toeven is. Hij memoreerde aan het feit dat toen het eerste team van SDO afgelopen jaar kampioen werd, en hij wegens ziekte verstek moest laten gaan, de spelers na afloop bij hem aan de deur kwamen.
Hij gaf aan trots te zijn op de nieuwe locatie van de vereniging. Helaas is SDO het afgelopen seizoen gedegradeerd, maar in het nieuwe Kulturhus moet volgens hem de promotie naar de derde klasse weer gemaakt worden. Op 16 maart speelt SDO 2 de eerste officiële thuiswedstrijd is de sporthal van Kulturhus De Klaampe. Freek beloofde bij deze wedstrijd van de partij te zijn en wenste SDO toe een grote club te worden.


SDO1 - Regio72 1 geplaatst door Rene Winkels | geplaatst op woensdag 14 maart 2007

Afgelopen zaterdag 3 maart speelde SDO 1 haar laatste thuiswedstrijd in de stamper in Vriezenveen.
Ook speelde de potgrondformatie uit Westerhaar haar voorlopig laatste wedstrijd in de 3e klasse. De ploeg van scheidend trainer/coach Enno de Boer uit de Geerdijk degradeerde dit zaalseizoen van de 3e naar de 4e klasse. SDO speelde een magere wedstrijd tegen de gasten uit Vaassen. Al snel Regio voor te komen. En keek SDO begin af aan al tegen een achterstand aan. Heel de wedstrijd was SDO geen dreiging voor Regio`72 de eerste helft werd afgesloten met 3-9 op het scorebord. Na de korfwissel werd er wel meer gescoord door beide teams. SDO speelde matig dat er in resulteerde dat Regio`72 makkelijk kon scoren. 9-19 was de eindstand van deze wedstrijd. En kan SDO zich voorbereiden op de 2e helft van de veldcompetitie die eind maart weer van start zal gaan.

Doelpuntmakers SDO: Anno Sportel 3x, Margreet Nijboer 3x, Mark Ekkel 2x en Miriam Fidom 1x.

Overige uitslagen van zaterdag 3 maart 2007
SDO 1 - Regio `72 1 9 - 19
NKC `51 5 - SDO 3 14 - 7
Centrum A1 - SDO A1 10 - 10
NKC `51 BM3 - SDO B1 6 - 5
SDO C1 - Achilles CM3 11 - 1
Centrum D1 - SDO D1 6 - 4
SDO E1 - KIOS `45 E1 1 - 7

Schoolfoto`s geplaatst door Rene Winkels | geplaatst op dinsdag 13 maart 2007

Er is een nieuwe groep aangemaakt in het fotoalbum ,namelijk "schoolfoto`s".
Heeft u nog oude schoolfoto`s liggen die we mogen gebruiken ???????
Stuur dan een mailtje naar
herman@westerhaardigitaal.nl

Herman
Team WesterhaarDigitaal.nl

Promotiekansen voor darters Holthuis na nederlaag geslonken geplaatst door Rene Winkels | geplaatst op dinsdag 13 maart 2007


Het dartteam van Holthuis leed afgelopen weekeinde in de eerste divisie een verrassende 5-4 nederlaag tegen Torensmid uit Markelo. Door dit resultaat komt de tweede plaats, die recht geeft op promotie, in gevaar. WVV The Prisoners kon de thuiswedstrijd in de eredivisie tegen het Groenlose Jackpot 1 niet in winst omzetten. De gasten uit de Achterhoek waren met 5-4 te sterk. Voor The Prisoners liet Allard Smit twee maal een 105-finish noteren en gooide Harry Drent een 180-er. WVV 4 speelde in de derde divisie een thuiswedstrijd tegen Brookshoes 1 uit Bornebroek. Na de singles stonden de Vriezenveners op een 3-1 voorsprong, die in de dubbels en de eindronde werd uitgebreid naar 7-2. Door deze overwinning houdt het team zicht op promotie naar de tweede divisie. Afgelopen week won Demolition Darts 1 met 7-2 van Boszicht 1 uit Sibculo. Hierdoor heeft het team meer lucht in de strijd tegen degradatie. Het tweede team won de plaatselijke derby tegen Kremer 2 nipt met 5-4. Demolition Darts 3 staat op de drempel van de eerste divisie door de 6-3 zege bij Beiaard 10 uit Enschede. Het vierde en vijfde team vechten echter nog steedstegen degradatie. Demolition Darts 4 won met 5-4 van de Natnekken uit Den Ham terwijl Demolition Darts 5 met 5-4 verloor van Memory 8 uit Almelo. Het zesde team won met 9-0 van Molle 4 uit Rijssen. Daardoor is dat team nog volop in de race voor promotie. Het eerste team van Demolition Darts doet goede zaken in de strijd tegen degradatie door het team van Boszicht uit Sibculo ruim te verslaan
(bron:Tubantia)

Kerkdienst voor het gewas en arbeid geplaatst door Rene Winkels | geplaatst op dinsdag 13 maart 2007


WESTERHAAR - Voor de jongeren van de basisscholen in Westerhaar wordt er morgen een speciale kerkdienst gehouden. Voor die scholieren is er volgens de organisatie twee keer per jaar een speciale kerkdienst. De dienst van morgenvroeg staat in het teken van de Biddag voor gewas en arbeid. Deze heeft plaats in de Gereformeerde Kerk aan de Wollegrasstraat. Twee predikanten in Westerhaar - dominee G. de Lang (Protestantse Kerk Nederland) en dominee H.L. Witmer (baptistengemeente) - zullen de dienst leiden. Ook de kinderen zelf zullen een aandeel in het geheel hebben. Het thema van de bijzondere dienst is `wat vraag jij aan God?` De kerkdienst is niet alleeen bedoeld voor de schooljeugd. Ook andere belangstellenden zijn volgens de organisatoren van harte welkom om de kerkdienst bij te wonen. Er zal in de dienst gecollecteerd worden voor een doel dat dichtbij de belevingswereld van de kinderen ligt. De kinderen hebben op school ook al gelden voor dit goede doel ingezameld. De dienst begint morgenvroeg om 10.45 uur.
(bron:Tubantia)

Damclub Witte van Moort versterkt zich geplaatst door Rene Winkels | geplaatst op maandag 12 maart 2007

Damclub Witte van Moort versterkt zich met spelers van Kampioensteam Meurs DEZHet 1e team versterkt zich voor volgend seizoen met 4 spelers uit het kampioensteam van dit jaar uit Culemborg, na het afscheid van Gil Salome en Marino Barkel , spelen de volgende heren volgend jaar bij onze club.

Alexander Getmanski
Dik de Voogd
Boudewijn Derkx
Jan Peter Patist

Het bestuur van onze damclub is zeer blij met de komst van de bovenstaande spelers verwelkomen ze dan ook met plezier

WWR uitslag geplaatst door Rene Winkels | geplaatst op zondag 11 maart 2007
Sabrina Beuving lid an de WWR ging op zaterdag 10 maart naar Wierden voor een sprinconcours.
Met haar D-pony Malcolm behaalde Sabrina een 2e prijs voor het progressief B-springen.
N36 afgesloten geplaatst door Rene Winkels | geplaatst op zondag 11 maart 2007

De N36 was zondag aan het begin van de avond tijdelijk afgesloten tussen Marienberg en Westerhaar-Vriezenveensewijk .
De aanleiding was een ongeval, een automobilist was bekneld in een auto gevonden.

Nieuwe liedjes geplaatst door Rene Winkels | geplaatst op zaterdag 10 maart 2007

Er zijn weer verschillende liedjes toegevoegd aan ``Westerhaarse artiesten``
Het zijn liedjes van Henk Niks en Wim Mulder
Weet je nog meer artiesten/titels uit Westerhaar-Vriezenveensewijk die er nog niet opstaan.......laat het ons weten.
Stuur een mailtje naar
herman@westerhaardigitaal

Groet.

Herman
Team WesterhaarDigitaal.nl