Anne Kiers komt zwaar ten val

0
911

15-4-2013-15-18-29.jpgZaterdag 13 april startte Anne Kiers in de ATB-wedstrijd te Breda. Na een goede start moest hij heel erg hard zijn best doen om de koplopers bij te houden. Het was voor hem en zijn ATB-maatje Thijs een bijzonder zwaar parcours met vele zeer moeilijke onderdelen. Na een voortreffelijk gereden wedstrijd eindigde Thijs als 10de en Anne kwam in zijn achterwiel als 11de over de finishlijn.
Zondag 14 april is Anne gestart in de wielerronde van Apeldoorn op het parcours bij de Americahallen. Na een zeer goede start zat hij de eerste twee (van de 7) ronden goed bij de kopgroep. In de tweede ronde demarreerden twee jongens.

Introductie scheiding

De kopgroep onder leiding van Anne probeerde in de derde ronde de twee jongens weer terug te halen. De eerste bocht na start/finish werd genomen en Anne kwam in aanraking met zijn ploeggenootje Leon, vervolgens reed een meisje achterop Anne’s achterwiel. Anne kwam zwaar ten val, raapte zijn fiets weer op. Zijn positie in de kop was hij kwijt, maar wat een kerel. Met schaafwonden in zijn gezicht, op zijn knieën, heup en schouder is hij weer opgestapt en heeft de wedstrijd alsnog uitgereden. Vele mensen waren onder de indruk van zijn doorzettingsvermogen, respect.
A.s. zaterdag 20 april zal hij starten in de jeugdwielerronde van Zwolle. Hij heeft goede benen, is van plan maandag en woensdag goed te trainen bij zijn vereniging “De Zwaluwen” in Almelo. Wij wensen hem geluk en een goede wedstrijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier