Anne 3e in Zwolle

0
1004

21-4-2013-22-53-50.jpgZaterdag 20 april werd er door Anne Kiers gestart in de Jeugdronde van Zwolle. In een deelnemersveld van meer dan dertig jongens en meisjes, kon hij zich heel goed handhaven. Na de zware valpartij van vorige week in Apeldoorn reed hij weer als vanouds. Hij was bijzonder fit en reed continue op kop en voorin het peloton. Tijdens een zeer spannende eindsprint eindigde Anne dan ook op een mooie 3de plaats in het klassement.
Vandaag, zondag 21 april is Anne gestart bij de Oostelijke Jeugd Competitie (OJC) te Oldenzaal.

Introductie scheiding

In het OJC worden vijf wedstrijden op verschillende disciplines verreden. Vandaag stonden de proloog en het criterium op het programma. De proloog is een tijdrit waar men om de 30 seconden van start gaat. Hierin eindigde Anne op de 1e plaats. Vervolgens werd het criterium verreden, dit is de wedstrijd waarbij 14 jongens en meisjes van start gingen. Deze wedstrijd sloot Anne in een eindsprint af met een 2e plaats. Zijn ploeggenootje Leon Kok die vandaag ook nog jarig was, werd de winnaar van het criterium. Met deze zeer goede start van het OJC seizoen behaalde Anne allround genoeg punten om een mooie 1e plaats in het voorlopig klassement neer te zetten.
Anne heeft aankomend weekend even rust om op 4 mei weer deel te nemen aan de Jeugdronde van Oldenzaal en op 5 mei zal de Jeugdronde van Raalte verreden worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier