`American Christmas Market`

0
1130

bells_181
Op vrijdag 7 december organiseert American Events voor de 3e achtereenvolgende keer een `American Christmas Market` achter café De Driesprong aan de Sibculoseweg 5 in Westerhaar .

Deze markt onderscheid zich van andere kerstmarkten, een groot aantal van de stalletjes zijn gevuld met uit Amerika geimporteerde kerst producten. Tientallen kunstenaars, ondernemers, hobbyisten en creatievelingen bieden u een voorproefje zodat u het thuis nog knusser en gezelliger kunt maken tijdens de kerstdagen. Of het nu gaat om kerstcadeautjes, serviezen, kerstballen, kaarzen, kransen of suggesties voor het kerstdiner: alle denkbare kerstartikelen zijn te verkrijgen in de feestelijke ingerichte kramen. Ook onze echte grote kerstman ontbreekt niet ! Kinderen kunnen met `Santa` eventueel op de foto. De sfeer wordt nog eens extra versterkt door vele muzikanten, denk dan aan midwinterhoornblazers, koren, dans acts, bands die continu optreden op een groot podium. Kerst songs klinken over de gehele markt uit de ringspeakers van de `X-mas drive-in show` m.m.v. Dj Sjon.

Heerlijke drankjes en hapjes zijn er volop te verkrijgen, zodat het ook de innerlijke mens aan niets hoeft te ontbreken.

 Kraam reserveren ?

Indien u ook een kraampje wilt hebben staan op de `American Christmas Market`……..dat kan !

Als u zich opgeeft voor 1 september a.s. zijn de kosten voor standgeld € 10,00. Na 1 september betaald u € 25,00 standgeld voor de gehele duur van de markt.

Indien u zelf niet over een marktkraam beschikt, willen wij er graag één voor u inhuren voor € 15,00 per kraam. De organisatie zorgt voor de verlichting en stroom op de kramen. (hieraan zijn geen extra kosten verbonden)

Opgeven kan via ons contact formulier op deze site of even bellen met tel. nr. 06-25366266 (hoe eerder u reserveert, des te beter !)
 

AANVANG:16.00 tot 22.00uur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier