Ambtenaren op de fiets voor het goede doel

0
800

125787.jpgSerious Request actie gemeente Twenterand: ‘Holland Sport Fietsspel’
Ambtenaren op de fiets voor het goede doel

Zoals bijna niemand kan zijn ontgaan, staat het glazen huis van 3FM dit jaar in Enschede.
Ook de medewerkers van de gemeente Twenterand willen graag hun steentje bijdragen aan Serious Request 2012. Daarom hebben ze een ludieke actie bedacht waarbij ze de hele gemeente willen betrekken. Ze dagen de inwoners en bedrijven uit Twenterand uit om tegen elkaar te strijden voor het goede doel. Ze hebben daarvoor het Holland Sport fietsspel gehuurd met sponsoring van de lokale fietsenzaken. Dit spel staat op dinsdag 18 en woensdag

Introductie scheiding

 
19 december a.s. in het gemeentehuis in Vriezenveen. De ambtenaren gaan zelf ook fietsen.

Maandag 17 december staat het fietsspel tijdens een medewerkersbijeenkomst op de gemeentewerf in Vroomshoop. Het college van burgemeester en wethouders en de medewerkers van de gemeente Twenterand gaan dan als afdeling of individueel tegen elkaar fietsen voor het goede doel.

Vervolgens staat het spel twee dagen in de Trouwzaal van het gemeentehuis in Vriezenveen.
Dinsdag 18 december en woensdag 19 december kunnen inwoners van 10.00 tot 22.00 uur tegen elkaar fietsen voor een bedrag van € 5,- per persoon. De minimale leeftijd is 12 jaar. Bedrijven kunnen het spel ook een half uur huren voor hun medewerkers. De kosten hiervoor zijn € 50,-.
Alle opbrengsten gaan naar Serious Request 2012.

Naast het fietsspel worden er door de gemeente meer acties georganiseerd om geld in te zamelen, zoals een veiling van oude kantoormeubelen. Alle opbrengsten worden donderdag 20 december naar Het Glazen Café in Vroomshoop gebracht zodat zij het naar Enschede kunnen brengen.

Het Holland Sport fietsspel wordt gesponsord door de volgende bedrijven: Jan Niphuis Tweewielers, Smoes Tweewielers en Fietsgigant uit Vriezenveen, Waanders Rijwielen uit Den Ham,
Luvro Tweewielers uit Vroomshoop en Klos Tweewielers uit Westerhaar-Vriezenveensewijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier