Alpha Cursus

0
760

Op D.V. donderdag 20 september starten wij in de Hervormde kerk te Westerhaar, weer met een nieuwe Alpha cursus. Deze cursus biedt iedereen de mogelijkheid om op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt.
Deze cursus duurt 10 donderdagavonden, en er is volop tijd voor ontmoeting met elkaar. Dit is één van de mooie kanten van een alpha cursus. Je leert elkaar beter kennen, en er ontstaat een vriendschap die ook na de cursus blijvend is.
De cursus brengt een heldere boodschap, eerlijk en echt, en toegepast op eigen ruimte voor een eigen zoektocht. Alpha is er voor iedereen! Bijvoorbeeld voor mensen die meer willen weten van het geloof – mensen die pas christen zijn geworden – mensen die de ‘basics’ nog eens willen doordenken.
Lijkt het je mooi om een keer mee te doen…..niet te lang twijfelen, maar geef je gewoon op! Wij hebben al enige opgaven ontvangen, maar er kan altijd nog meer bij! Voor vragen en -of opgave kun je contact opnemen met : Alice Beuving tel: 0546-658078. Mailen kan/mag ook: andre.beuving@hetnet.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier