Alice Vos start Handtekening aktie

0
801

img_9532_1280x768_320x200_300Woensdag zag ik het al toen ik uit de richting sibculo kwam rijden een politieagent stond er om het verkeer tegen te houden, ik dacht nee he niet weer en keek naar links en ja hoor, weer een ernstig ongeluk. Ik ben meteen gaan bellen naar al mijn vrienden en dierbaren of zij het niet waren, nee gelukkig niet, maar wie dan wel? Een jong meisje van 23. Wanneer stopt dit? Dit is te gek voor woorden, zoveel slachtoffers, door een simpele oplossing!
Ik ben eens gaan denken en donderdagavond 04-12-08 dacht ik, he ik kan wel eens een handtekeningenactie beginnen en al gauw had ik de eerste reeks hyves berichten verstuurd en kreeg al meteen reactie. Toen dacht ik ja super en ben meer mailtjes gaan sturen. En zo was het rondje al aardig gauw dat ik benaderd werd door, DeltaTV, Typisch twenterand.

Ik heb vandaag contact opgenomen met Albert Engels, hij is mijn schakel naar de B en W, (burgemeester en wethouder)
Maandag ga ik een handtekeningenactie houden en Albert Engels had geregeld dat daar de Tubantia bij kwam dus de tubantia komt maandag om 11 uur foto`s maken.

Maar waarom doe ik dit?
Nou heel simpel, U, een ander of ik kunnen het volgende slachtoffer zijn. Niet alleen slachtoffers die gemaakt zijn door de korte invoegstrook, nee ook het jongetje wat een paar jaar geleden over het hoofd is gezien door een vrachtwagen. Allen die daar zijn omgekomen of gewond zijn geraakt!

We moeten iets aan onze veiligheid doen, wij moeten ons veilig kunnen voelen als we daar rijden en de kinderen moeten daar rustig kunnen fietsen!

Met uw hulp komen we heel ver.
Er zijn inmiddels al 2 vragen door Dhr A, Engels naar de gemeente gegaan, waarop de gemeente binnen 30 dagen antwoord moet geven.

Dankzij jullie grote inzet heb ik alleen al via de hyves meer dan 175 handtekeningen!!!

Bij de C1000, Henk en Jennie Snackbar en Luvro fietsen in Vroomshoop liggen papieren waar de handtekeningen ook onder andere gezet kunnen worden. Maandag om 9 uur begin ik bij de c1000 in Westerhaar met de inzameling van de handtekeningen.

Iedereen kan zijn naam en woonplaats sturen naar:
alice-luna@live.nl
www.alice-vos.hyves.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier