Algemene ledenvergadering Plaatselijk Belang Westerhaar Vriezenveensewijk

4
963

Op woensdag 30 mei 2012 hoopt plaatselijk Belang Westerhaar – Vriezenveensewijk een algemene ledenvergadering te houden in Kulturhus De Klaampe aan de Beeklaan.
De vergadering begint om 20.00 uur.

Naast de gebruikelijke agendapunten; verslagen en bestuursverkiezing is de bedoeling dat het bestuur op deze avond een peiling wil houden onder de leden hoe men denkt over de bezuinigingen die door de gemeente Twenterand worden voorgesteld ten aanzien van de zwembaden die al dan niet geprivatiseerd c.q. gesloopt gaan worden. Komt als medeburgers met suggesties!!!!
Verder kunnen voostellen over bijvoorbeeld de leefbaarheid in ons dorp aangedragen worden, ook deze zijn van harte welkom.
Ook nieuwe leden worden op deze avond van harte uitgenodigd.

Het bestuur hoopt op een goede opkomst.

Bestuur Plaatselijk Belang Westerhaar – Vriezenveensewijk

4 REACTIES

  1. Bijna elke politieke partij drijft de kiezer in het buitengebied wel richting GBT.
    23 mei is een inspraakavond te Vriezenveen en deze is bedoeld om de meningen te peilen, dus om te kijken wat er leeft onder de burgers…..

  2. Voor een eenvoudige plattelandsgemeente als Twenterand is een binnenbad eigenlijk veel te luxe / veel te duur. Op zich niet erg, maar om een sober binnenbad dat slechts door een select groepje wordt gebruikt te financieren door 2 buitenbaden te sluiten is een teken van incompetentie van de gemeenteraad, aangezien er genoeg overdekte baden in de buurt zijn. Wil de gemeenteraad soms graag in het tv-programma OVER DE BALK als achterlijk worden afgeschilderd? 🙁

  3. Feit: Door het broeikas-effect wordt het steeds warmer. De behoefte aan buitenbaden zal hierdoor alleen maar toenemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier