Albert Engels lijsttrekker voor Gemeentebelangen

0
710

Albert Engels voert de lijst aan met 20 kandidaten van Gemeentebelangen Twenterand voor de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart 2010. Dit voorstel doet de groslijstcommissie en het bestuur aan de leden tijdens de ledenvergadering van 14 december 2009. Gemeentebelangen doet met een gevarieerde lijst mee aan de verkiezingen. Jong, oud, mannen en vrouwen, met zeer verschillende achtergronden.

In het voorstel staat huidig raadslid en oud-wethouder Albert Engels uit Westerhaar op plaats 1, gevolgd door huidig fractievertegenwoordiger Roel Koster uit Vriezenveen. Ervaring in de politiek is één ding, vernieuwing en verjonging zijn evenzeer voor de partij van belang. Daarom komt de partij met Marcus Elzinga uit Vroomshoop, Bart-Jan Harmsen uit Den Ham, Dini Beulakker-Mulder en Mark Paters uit Vroomshoop, Heleen Heine en Wilco Dekker uit Westerhaar op de plaatsen 3 tot en met 8. Op plek staat 9 Jan-Jacob Kip uit Vriezenveen en op 10 Eltjo Haselhoff uit Vroomshoop.

Lijsttrekker Albert Engels heeft zin in het vervolg van de verkiezingscampagne en de raadsperiode daarna. Engels: “We staan met een krachtig, jong en veelzijdig team klaar voor de raadsperiode 2010-2014. Allemaal mensen die de kwaliteiten hebben om samen te werken aan een gezonde, prettige en betaalbare woon-, werk- en leefomgeving. Voor een beter Twenterand, waarin inwoners centraal staan.”

Volgens Engels worden het spannende verkiezingen. “We hebben een goed verhaal over de toekomst van onze gemeente. Duidelijk en puntsgewijs verwoord in ons nieuwe speerpuntenprogramma. Ons geluid in de afgelopen jaren is helder geweest, over de landbouwontwikkelingsgebieden, over de bibliotheek in Den Ham, over het Multifunctioneel Centrum in Vroomshoop, over jongeren en het welzijnswerk, over het behoud van graven in Bruinehaar en Westerhaar, over de verkeersveiligheid op de N36, over de Kleine Puntbrug, over de oud papier inzameling, over werk maken van een levendig en leefbaar Twenterand. Ik denk dat we daarmee veel inwoners aanspreken”.

Het speerpuntenprogramma en de kandidatenlijst worden tijdens de openbare ledenvergadering op 14 december 2009 om 20.00 uur in Paviljoen Nijboer op Bungalowpark Landal De Vlegge aan de leden voorgelegd. Het speerpuntenprogramma en de volledige kandidatenlijst zijn na te lezen op www.gemeentebelangentwenterand.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier