Afval hoort in de afvalbak!

0
1019

Laatste actiedag ‘Nederland schoon’

Op initiatief van de wildbeheereenheid Vriezenveen gaan wethouders Idzinga en Koster op zaterdag 19 maart met een aantal raadsleden (Hans Zebel, Ben Engberts en Johannes Schipper), de stichting toezicht buitengebied Twenterand en natuurbeheerders van de wildbeheereenheid zwerfafval opruimen. De opruimactie is de laatste dag van de landelijke opschoondag ‘Nederland Schoon’. 

De start van de werkzaamheden is om 09:30 uur bij de Johanneshoeve van de familie Schipper aan de Dalweg te Westerhaar.

Met de schoonmaakactie van zaterdag 19 maart wordt de week `Nederland Schoon` afgesloten. Dit jaar wordt  het buitengebied zuidoost van Westerhaar schoongemaakt (Leidijk Oost, Paterswal, Sluiskade, Dalweg, Hazepad, Oosterveenweg, Veeneindeweg, deel Harmsenweg en een deel van de Garstweg).

Wat is de Landelijke Opschoondag?

Al negen jaar organiseert de Stichting Nederland Schoon in maart de week van Nederland Schoon. Deze week wordt afgesloten met de Landelijke Opschoondag. Heel Nederland helpt dan mee met het schoonmaken van buurt, wijk of omgeving. De gemeente Twenterand draagt dit initiatief een warm hart toe en draagt graag haar steentje bij door zelf locaties te selecteren om op te schonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier