Afscheidsfeest Juf Jenny Santman

0
1489

img-4118-kopie.jpgWoensdag 10 oktober j.l was het zover. Na 40 jaar onderwijs te hebben gegeven aan “de Blokstoeke”, nam juf Jenny Santman afscheid.
Alle leerlingen en leerkrachten van “de Blokstoeke” hebben juf Jenny van huis opgehaald. In een kleurige stoet, met ballonnen, liepen ze naar school. Aan deze ballonnen hingen wens kaartjes , waaruit duidelijk bleek dat ze hun ‘oude’ juf mooie dingen toewensen voor de komende jaren.
Bij “de Blokstoeke” aangekomen mocht onze juf Jenny door de “Blokstoeke boog” de school betreden. Daar ging ze in alle groepen afscheid nemen, er werd gezongen, voorgelezen, spelletjes gedaan, proefjes gehouden en er werd zelfs een groepsknuffel gegeven.

Introductie scheiding

Van iedere groep kreeg juf Jenny ook nog een zelfgemaakt cadeau aangeboden. Daarna werden de kinderen door juf Jenny getrakteerd op drinken met een stukje gebak en als klap op de vuurpijl toverde ze een echte goochelaar uit haar hoed. In de zaal liet goochelaar Jan zijn verbazingwekkende goocheltrucs zien , waarvan iedereen volop genoten heeft. Als officieel afscheidcadeau werd Juf Jenny, door de kinderen, een versierde schatkist aangeboden met daarin de “schatten van de Blokstoeke”. Hierin zaten o.a. verschillende Blokstoeke herinneringen inclusief een Boeken- en een Tuinbon. Daarna werd er een erehaag door alle kinderen gemaakt en werd Juf Jenny , voor de laatste keer, uitgezwaaid. ’s Avonds tijdens de officiële receptie kwamen veel ouders, oud-ouders, oud-leerlingen en oud-leerkrachten om Jenny en haar man Martin de hand te schudden. Tijdens deze avond werd Jenny natuurlijk door haar collega’s ook in het zonnetje gezet door een ludiek stukje op te voeren en tijdens de officiële toespraak van directeur Riemer Kramer werd ze bedankt voor haar vele jaren inzet en toewijding voor “de Blokstoeke”. Al met al een mooie dag voor iedereen en speciaal voor Juf Jenny Santman en haar man om op terug te kijken.

img-4447-kopie.jpg

img-4118-kopie.jpgimg-4211-kopie.jpgimg-4352-kopie.jpg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier