Afscheid Trudy Kuiper.

0
2442

img_0759_425Wie kent haar niet? Trudy Kuiper – Koskamp uit Den Ham.
Bijna alle families in Westerhaar hebben wel iemand die gymnastiek heeft gehad van Trudy. Op haar 18e begon Trudy al gymnastieklessen te geven in de Klaampe.
Door de Stichting Welzijn Ouderen Vriezenveen is ze gevraagd ook de gymlessen voor ouderen te verzorgen. Daarmee is ze in 1990 gestart.
Nu, februari 2009, wordt Trudy 65 jaar en stopt ze met de Meer Bewegen voor Ouderen gymnastieklessen in de sportzaal van Kulturhus de Klaampe.
Wekelijks hebben dus al 19 jaar lang vele ouderen uit Westerhaar meegedaan met de gymnastieklessen onder professionele begeleiding van Trudy Kuiper.
Vanwege haar vertrek én haar bekendheid onder vele Westerhaarders, willen we met Trudy en de huidige gymnastiekgroep afscheid nemen in Westerhaar.

Mocht u denken: ik wil haar graag een kaartje sturen om te bedanken?
Stuur een kaartje op naam van Trudy Kuiper naar het Zorginformatiepunt aan de Hoofdweg 132-J te Westerhaar. U mag de kaart daar ook in de brievenbus doen of geef het af bij het Zorginformatiepunt op één van de 3 openingsmiddagen ( maandag, woensdag en donderdag tussen 13.00-16.00 uur). Wij zorgen ervoor dat de kaarten gebundeld worden overhandigd aan Trudy op gepaste wijze.

Heeft u nog vragen? Informeer bij Loes Leemrijse, ouderencoördinator van de Stichting voor Welzijn en Zorgvragen Twenterand, telefoonnummer: 0546 481450.

Ook namens de MBvO-gymnastiekgroep,
Loes Leemrijse

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier