Afscheid Henk de Boer als voorzitter van EHBO vereniging Westerhaar-Vriezenveensewijk

0
2451

henk-en-johan-kopie.jpgTijdens de jaarlijkse ledenvergadering van EHBO vereniging Westerhaar-Vriezenveensewijk, op dinsdag 26 september jl. ,trad Henk de Boer na 35 jaar af als voorzitter van de vereniging. Johan de Boer wordt de opvolger van Henk als voorzitter van de vereniging.
Henk kwam in 1974 bij de EHBO toen hij zijn diploma haalde. Al in 1977 kwam hij in het bestuur terecht. En in 1982 is hij voorzitter geworden.
Niet alleen is Henk vele jaren voorzitter geweest van de vereniging, ook op andere vlakken was en is hij actief. Zo heeft hij vele jaren meegespeeld in de wedstrijdploeg, helpt hij mee met evenementen en brengt hij de hulpverleningswagen van de standplaats naar de evenementen toe.
Henk bezoekt tevens de regiovergaderingen en dat blijft hij ook doen.

40 jaar bestuurslid zijn en zo actief zijn voor een vereniging is niet iedereen gegeven en daar is EHBO vereniging Westerhaar-Vriezenveensewijk zich zeker van bewust. Vandaar dat Henk is voorgedragen voor het erelidmaatschap van de vereniging. En alle leden die aanwezig waren tijdens de vergadering stemden toe.
EHBO vereniging Westerhaar-Vriezenveensewijk wenst Henk nog vele fijne jaren toe bij de vereniging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier