Afronding Kern Ontwikkelings Plan Westerhaar-Vriezenveensewijk

0
972

De CDA fractie heeft schriftelijke vragen aan het college van burgemeester en wethouders gesteld om duidelijk te krijgen of het gedeelte van de Beeklaan, wat nog is voorzien van tijdelijke bestrating (bouwstraat), kan worden opgewaardeerd. Dit omdat de gemeente van plan is samen met Mijande Wonen de exploitatie van het Kern Ontwikkelings Plan (KOP) te beëindigen.
De Beeklaan is bij de aanvang van de bouw van het woonzorgcomplex Het Haarhuus en het aanleuncomplex met 27 appartementen ten zuiden ervan, als bouwstraat aangelegd voor o.a. de bewoners van De Entergraven en De Markgraven. Daarnaast wordt ook aan de overige inwoners in dit gedeelte van het dorp de mogelijkheid geboden een ontsluiting te houden op de Hoofdweg. Jeroen Klinkhamer namens de CDA fractie: “Een belangrijk gedeelte is nog niet voorzien van permanente bestrating. Wij vinden het ook noodzakelijk om de bestrating naast het asfalt van de Oranjestraat, ten zuiden van Het Haarhuus, opgewaardeerd wordt naar een passende uitstraling.

Introductie scheiding

De CDA fractie is van mening dat deze punten deel uitmaken van het KOP Westerhaar-Vriezenveensewijk. Het geheel staat nu in schril contrast met de aanpak ten noorden van het Haarhuus en de Brede School. Wij vinden daarom dat deze punten deel uitmaken van de afronding van het KOP”. Daarom wil de CDA fractie weten of het college deze punten zal gaan oppakken en zal meenemen in de besprekingen met Mijande Wonen.

bouwstraathaarhuus.jpg

bouwstraathaarhuus2.jpg

oranjestraathaarhuus.jpg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier